Ingen julehandel på Strømmen Storsenter

Jeg har ikke ord. Her presterer LSK å signere Vidar Riseth. I og for seg veldig greit. Møkkamann til møkkaklubb. Som hånd i hanske tenker jeg. Men da jeg ser at spilleren blir presentert på Strømmen Storsenter – da klikker det fullstendig for meg! For det første, har ikke disse jævla burkanaria sine egne scener? Jeg vet ingen befinner seg i Lillestrøm i desember (heller) men det er tross alt der han skal spille! Det andre aspektet er, hva faen tenker denne ledelsen på Storsenteret? Snart må denne bondetampen av en senterleder lese seg litt opp på historie, ikke bare telle grunkers og mediaomtale. Helsike som dette provoserer meg! Min julehandling legges desverre ikke til Strømmen Storsenter denne julen!

Share

29 tanker om “Ingen julehandel på Strømmen Storsenter

 1. Herlig lokalpatriotisme fra STRØMMEN storsenter her. Er så smakløst så jeg blir kvalm. HVEM skriver brev til det jeg trodde var STRØMMEN storsenter??! Noe må gjøres..

 2. Så enig så enig!! Jeg gremmes langt inn i sjela!!! Traktorbønda har da vel for faen sitt eget senter til sånt. Klar melding i LSKposten ( Romerikes Blad, for uvitende ) burde teppebombes med meldinger!!

 3. Det er synd på kyllinga, ikke bare har de svidd av penger på å investere i hjerteknuseren Riseth men de har om ikke annet insett at om de skal bli lagt merke til må de komme til Strømmen og besudle vårt kjøpesenter med sitt nærvær.

 4. Blir egentlig kvalm av hele Storsenteret, for jævelig at når man ser tv bilder fra Åråsen så er det en skamm at det største reklameskiltet dem har der nede er akkurat STRØMMEN STORSENTER………..SKAMMELIG..Han urgammle høvdingen burde vite bedre og gått inn som hovedsponnsor for Strømmen if

 5. Kjære PK og Olav Thon gruppen
  Dere som styrer SS
  La vårt navn holdes hellig, bedrit det ikke med synd (les LSK)
  La vår vilje skje, send LSK ned i divisjonene.
  Å gi oss en plass i tippeligaen
  Forlat Åråsen med reklame plakater
  Så kan vi tilgi deres synder.
  Led vårt navn vekk i fra 2000
  å frels oss fra det ONDE
  For valget er lett
  Strømmen har makten å æren i all EVIGHET

 6. Hvorfor er ikke Thon Gruppen tyngre inne på sponsorsiden i Strømmen IF?

  Supert at de sponset med stadionuret og annet stæsj men som den største arbeidsplassen på vårt kjære tettsted og leverandør til alle oss som bor der; av forurensning av ymse slag det være seg trafikk-kaos, eksos, forsøpling og presentasjoner av gulsvarte fotballsparkere.
  Tror det kanskje er på sin plass at de viser at de faktisk bryr seg om klubben i sin nærhet og kommer på banen med en saftig årlig sum slik at vi kan utvikle klubben til noe i nærheten av hva den en gang var.

  Intill så skjer kan jeg bare tipse Strømlingene om at vi som storsenteret må fordele våre penger på Herma Lavpris og nevnte storsenter, kanskje blir det kø i kassa men det tåler vi;-D

 7. Poteten er jo reine diktern:-) Det har seg vel slik at Storsenteret sponser Strømmen, men hva jeg har skjønt kun på yngres avdeling. Viktig nok – men ikke nok. Når de nå i desember omsatte for 125 mill på en uke…!!! bør det seriøst drøppe litt på merkenavnets eget fotballag, ikke fienden over alle fiender. Skam-skam-skam!

 8. Så lenge de blør for drakta, er det vel plass til alle. Tror ikke alle de som sparker for laget i fra 2000 elsker dem. Det er ikke mulig det…..

 9. Gullik: Har du legning i den retning så får så bare være. Men det vil være mer enn lurt å aldri bruke Stømmen Stadion som en plass for å markere det. Tenker spesielt hvordan du går kledd. På Strømmen Stadion bør man gå i sivilt eller i Strømmen-tøy. Ser masse tullinger som flyr i en masse annet – også andre klubber enn de som har de ekle gule og svarte. Det er bare ikke holdbart. Her har etter min mening har trenere og ledere et stort ansvar her. Halvis var vel innom med en kommentar her et eller annet sted hvor han påpekte noen fæle svart/gule klistremerker på en bil i innkjøringen til Stadion. Er det mannen jeg tror det er får ikke sønnen hans på rundt 10 år spille i Strømmen….?! Dette går begge veier, og personlig trives jeg godt med det. Har derfor overhodet ingen ønsker om at dette forkludres av historieløse folk som det etterhvert begynner å bli for mange av på begge sider. En av denne siden`s hovedoppgaver er å fortelle at vi overhodet ikke liker LSK. Enkelt og greit.

 10. Hvor gamle er egentlig folk her inne? «Hatet» mellom Strømmen og Lillestrøm hører fortida til. Og da snakker vi ikke om fortida som om det var i fjor eller forfjor – som vel er evigheter for fjortiser. Nei, vi snakker 15-20 år, minst.

  Ikke engang Per Nygren holder seg borte fra Åråsen. Selv den vaskeekte Per ser nytten av å samarbeide med LSK, og se bare på A-stallen til Strømmen; det bugner av LSK-talenter der. Spillere som ikke nådde helt opp, men som holder god standard, og som HELDIGVIS kan være med på å hjelpe Strømmen.

  Vi er Romerike, folkens, vi skal hjelpe hverandre framover.

  Og jeg for min del har ikke noe imot Strømmen, selv om jeg hver dag kjører rundt med LSK-merke på bilen.

 11. Gamle nok til at 10-15 år ikke er noe. Dette var et innspill som jeg kaller kvasipiss fra ende til annen. Det er grunnleggende forskjeller på Strømmen og Lillestrøm, og dets folk. Takk og pris for det.

 12. Det er vel egentlig ingen her som hater LSK, vi bare syntes det er overmåte trist at de eksisterer;-D

 13. Grønlund og Jansen…………..:):):)Det hjelper nok å hente no`n fugler,tror ikke dere også??

 14. Vi tar gjerne imot gode fotballspillere og hyggelige karer på Strømmen, samme hvor mye rart de har gjort før;-D
  Det er flere Calle, Skodran, Gez og så kan dere få Tom Nordlie som trente SIF for noen år siden.

 15. Aldri for sent å bli strømling..selvom de begynte litt skeivt og i gæærn klubb så er det greit å komme på rette siden av elva til slutt!!! 😉

 16. «Er det ikke deilig og ha noen å hate» er et velkjent sitat fra Raga. Svaret er jo definitivt JA. Forfekte historie lønner seg aldri. Du digger ikke nynazister bare fordi det er gått mer enn 60 år siden nazismen la Europa (og verden) i ruiner? Man har ikke historie på skolen for ingenting. Det er fordi du skal lære de neste generasjoner om hva du ikke skal gjøre – og hva du skal gjøre. Dette er det store bildet. Det mer nære bilde. Hva er fotballen uten lokale feider og «fiendeskap»? Det er nettopp dette som gjør at fotballen har den unike posisjonen rundt om. Folk assosiaserer seg med stedets lag. Hvorfor er det så heftig temperament mellom LSK og VIF? Jeg bare spør (og svarer). Fordi dette gynner begge. (Eneste matchen det blir fullt på Åråsen?) VIF har på mange måter tatt over vår plass, hvilket er relatert til hvor i divisjonssystemet vi befinner oss. Ikke dermed sagt at vi gir opp våre følelser av den grunn. Vi slenger oss ikke hen og ikler oss i gult og svart fordi det er blitt poppis. Da er jeg heller blant få grå. Som enn innskriver har kommentert tidligere her er det også etter min mening klare forskjeller mellom strømlinger og lillestrømlinger. Vi er en forstad til hovedstaden (og innser det) og er byrettet. Lillestrømlinger har våte drømmer om at de har en egen by (hvilket er latterlig), med alle de sære egenskapene det medfører. Lillestrømlinger appelerer til Høland, Kløfta og likesinnede for å rettferdiggjøre sin storhet. Dette er steder vi bare har hørt om og langt mindre vet hvor er. Strømlinger er generelt er mer sosiale og positive enn den jevne skrullete lillestrømling. Som en passe avslutning kan jeg si at Lillestrøm er bygd på kommunens regning. I og med at Strømmen har langt flere millionærer med høy inntektskatt kan man vel nesten si av strømlinger? Strømmen derimot hadde derimot stått i 70-årene ennå hadde det vært opp til kommunen. Takk og pris har de med inteligens, næringslivstopper og likesinnede, innsett potenialet i Strømmen og stått for utviklingen. Jo, vi har mange grunner til å mislike den kommunale dumpingplassen som heter Lillestrøm.

 17. En annen ting, takke meg til vålerenga en Lillestrøm.. Strømmen har jo mye mere relasjoner til vif oppigjenom tidene en til lsk. Når man tenker på de største talentene våres som aldri gikk til Lsk men til Vif. Har også snakket med flere i klanen som mener de har mye og takke Strømmen for sin kariere oppigjenom tidene. Var vell en liten takk de viste i cup kampen mellom Sif og Lsk for et par år siden da de stillte opp en kjerne med klans folk å heiet på Strømmen.. Også har vi jo en annen felles greie nemlig HATET TIL LILLESTRØM…

 18. En annen ting, takke meg til vålerenga en Lillestrøm.. Strømmen har jo mye mere relasjoner til vif oppigjenom tidene en til lsk. Når man tenker på de største talentene våres som aldri gikk til Lsk men til Vif. Har også snakket med flere i klanen som mener de har mye og takke Strømmen for sin kariere oppigjenom tidene. Var vell en liten takk de viste i cup kampen mellom Sif og Lsk for et par år siden da de stillte opp en kjerne med klans folk å heiet på Strømmen.. Også har vi jo en annen felles greie nemlig HATET TIL LILLESTRØM…..

 19. LSK mistet den lille sjela de hadde fra 80- tallet nå i milleniumet. Da «Sjelvepetter» fjørtoft tok over har klubben mistet all sjarm og sjel. Ønsker laget Nord og Ned.
  Bare det å kalle Lillestrøm en by er jo latterlig i seg selv. Grønn bølge mellom begge lyskryssene har du kjørt igjennom «byen» på 3 mintter. Hva med Asak eller Leirsund?? Kunne vært like fine «byer».
  HATER MYRSØKKET LILLESTRØM.

Legg inn en kommentar