Ikke tilfreds – ennå

Per Nygren portrett, kilde www.strommen-if.noEtter mange år helt nede i gjørma, i fotballens mørke høl, har vi endelig tatt steget opp en divisjon – til 2. Tror du jeg slår meg til ro med det? Tro om igjen.

Etter at opprykket var klart uttalte styreleder Per Nygren (bildet) at ”Her er vår arena”, med hentydning til 2.divisjon. Som fotballtilhenger er dette ord man ikke bare kan la falle til jorden. Nygren er en fornuftig mann, jeg følger resonnementet hans – økonomi og hele den pakka der. MEN, jeg kan bare ikke godta at vi skal være fornøyd med 2. divisjon.

Jeg vil ikke legge meg ned å ”dø” i 2. divisjon. Jeg vil rykke opp, to ganger til. Jeg vil vinne cupen – Uefa-cupen. Har du smakt på rosiner spiser du aldri druer igjen sies det. For vi har vært der oppe før, flere ganger. Jeg vil ikke møte Fredrikstad og Odds andrelag resten av mitt liv. Jeg vil utfordre Rosenborg!

Når vi først er der oppe. La oss ta frem de gamle stadionplanene. Sloraområdet står fortsatt bare å venter på at vi igjen flyr høyt. Når det først skjer, bygger vi anlegget med hundre flere sitteplasser enn Åråsen, bare for å irritere ”Pippen” (Vi har jo publikumsrekorden i fylket, så det trengs jo også). Olympiastadion BerlinNavnet blir selvfølgelig ThonArena, etter vår velgjører. En annen løsning er selvfølgelig at en ”Grå hund” vinner lotteriet i Statene og kjører en Røkkeløsning. Men dette virker så søkt……

Dette er privilegiet jeg har som supportere. Jeg har lov å drømme, både om det realistiske og det urealistiske. Det er ikke bare et privilegium, det er en fotballivstreng. Fotballivet vil bli fryktelig kjedelig om vi ”til evig tid” skal gå på Stadion og være happy med 6. plasser. Virkelighetsgestalten satt til side.

Nygren er selvfølgelig en nøktern og realistisk mann. Det har ikke alltid vært slik i styrerommene på Stadion. Jeg tror vi skal være glad for at han har styringa. Men la det være helt klart, jeg sitter ikke i plenum og sier at ”vi nå har funnet vår arena”. Jeg sier mer som så; Vi rykka opp i år – gi oss et par år til så er`e Tippeligaen!

Men først skal vi holde oss i år- samt vinne cupen selvfølgelig!

Share

8 tanker om “Ikke tilfreds – ennå

 1. Å, det var deilig å lese. Jeg stiller meg bak alt sammen. Jeg vil se Strømmen i toppen igjen. De har vært der, de skal dit igjen.
  Men vi må skynde oss langsomt. Det var mange som lo av Steen Jensen når hans snakket om Stabek, men det ble en realitet. Så hvorfor ikke.
  Ha visjoner, tørr å si det høyt.
  Vil gjerne sitere Choice-eier Petter Storsalen; Hvis flere i Norge ville sagt, Ja, gjør det. Gå for det. Ville alt se så annerledes her i landet.
  Så, jeg vil nå oppfordre alle som brenner for Strømmen, sett et årstall. Strømmen er i cupfinalen i 2010. Passer i grunn veldig bra.

 2. Nygren er nok litt missforstått. Når han sier «dette er vår arena» så mener han at klubben nå blit definert som toppfotball og ikke bredde. Grensen på denne definisjon hos forbundet går nettopp mellom 2. og 3. div. Jeg trur Nygren, sammen med alle andre som styrer a-laget, ønsker Strømmen høyest mulig i divisjonsystemet. Men vi må ungå alle feilene som ble gjordt sist. Det tok klubben mange år for å få en sund økonomi. Idag leser vi at flere lokale klubber sliter med lønnsutbetaliger og gjeld. Håper SIF ungår slike overskrifter i avisene.

 3. Tror nok Janis har rett.
  Vår utmerkede formann(og noen ildsjeler med han) har ført oss tilbake til toppfotballen etter uendelig mye ryddejobb og mange sene kveldstimer, ære være han for det.
  Kanskje Mr Mozart kan komponere en sang til Per (forslag til melodi; snikkerbua heifallera)

 4. Men, Gudfar skryter av jobben som Nygren har gjort. Men vi må tenke lenger er påpeker han.
  Så ingen ris til Per N.

  Den ble lagd på 5 minutter. Er et utkast.

  Vi har en formann, skal du se
  Per Nygren er hans navn.
  Han ordna opp i øk’nomien,
  fikk Strømmen i rett havn.
  Så topp fallera, rykk opp fallera
  Vi vinner Champiens Leauge fallera
  En vakker dag, hei fallera
  Å Nygren bidro der, Fallera.

 5. Snikkerbua melodien var ikke ment negativt, bare som en morsom vri. En ser jo nesten ikke Per uten hammer og sag hånda om dagen.
  Den mannen er et godt bilde av viljen og dugnadsånden som lever i klubben vår.

 6. Er den bedre?????

  Vi har en formann, skal du se
  Per Nygren er hans navn.
  Han stiller opp med sin håndsag
  få tilbygget i havn.
  Så topp fallera, rykk opp fallera
  Vi vinner Champiens Leauge fallera
  En vakker dag, hei fallera
  Å Nygren er vår kar, Fallera.

 7. Fantastisk Mr Mozart,
  jeg syntes vi skal lage en prosa aften på klubbhuset ut på nyåret.
  Hvor vi tar med kanskje litt å drikke på så lager vi noen nidviser om våre motstandere og flere kampsanger til laget vårt

Legg inn en kommentar