Hvor skal vi spille?

Litt prematurt – men ikke desto mer moro. I dagens utgave av RB belyses problemet med stadionfasiliteter hvis vi skulle rykke opp. Vel, problemer er det jo selv om vi ikke skulle rykke opp også, all den tid Strømmen stadion ikke er i nærheten av Adecco-standard heller. Stille på rådhuset om dagen…4 arenaer i vårt området er godkjent for Tippeliga (og Adecco). Hvor skal vi spille?

[poll id=»19″]

Share

12 tanker om “Hvor skal vi spille?

 1. Spiller Strømmen hjemmekamper på Åråsen er jeg sikker på at bunnoteringen i toppdivisjonen på 202 tilskuere blir slått kraftig. DET MÅ ALDRI SKJE!!!!

 2. Alternativene er til å fortvile over. Åråsen er opplagt uaktuelt, de tre andre er lokalisert i en avstand fra Strømmen som gjør de til absurde alternativer.

  Oppgradering av Strømmen stadion er det opplagte alternativet. Er noen i stand til å belyse hvor omfattende investeringer som vil være påkrevet? Det vil også være interessant om noen kan belyse hvor mye man kan forvente at kommunen bidrar basert tilsvarende situasjoner i andre kommuner?

  Hva med Strømmen Storsenter stadion?

 3. Ble en varm potet dette RB-oppslaget:

  Dagsavisen: http://www.dagsavisen.no/sport/article509210.ece

  Aftenposten: På forsiden ligger «Strømmen vil heller til Bislett enn Åråsen» med saken her; http://fotball.aftenposten.no/forstediv/article180545.ece

  Legger på en tidligere artikkel på Greyhoundsweb som svar på overnevnte;

  http://www.greyhoundsweb.no/idrettshall-pa-strømmen-stadion/

  Problemet her er vel at øverste sjefen på Strømmen Storsenter er noe nær lobotomert…

 4. Nå må!!!!! Thon å Strømmen storsenter inn, er jo latterlig vøtt at han har bygd en hel tribune på åråsen til et lag som ikke er mer en et tabellfyll i tippeligaen,,,, Thon arena , den likte jeg

 5. Strømmen Storsenter med en omsetning på over 2 milliarder FØR de dobler størrelsen på senteret har ett samsfunnsansvar overfor stedets befolkning. Hva er mer samfunnsnyttig enn idrettsfremmende tiltak og en sterk lokal klubb? Det er heeeelt uforståelig at disse ikke er tungt inne. Jeg sier ære være Strømmen Sparebank og sender senterledelsen til Ahus..

 6. Finn en annen klubb hvor et stort lokalt firma, ikke støtter det lokale laget.
  Ryktene gikk om at Thon gruppen skulle sponse Ull/Kisa med et nytt stadion. Hvis dette stemmer, er det en enda verre at ikke Sloara blir, Thon Arena.

 7. Strømmen Storsenter generer trafikk og eksos til folket. Det kan de! Sparka de ikke ut en ungdomsklubb for utvidelse også? Får en flau smak i munnen på vegne av de som styrer det senteret.

 8. Tilbaketråkk: Strømmen Stadion – eller ikke Strømmen Stadion?

Legg inn en kommentar