Diskusjonsforum

Hvem er på vei inn, hvem er på vei ut? Hva skjer på stadion? Linker om klubben. Rykter og fakta i og om klubben kommenteres her gjennom vinteren. Under sesongen håper vi at flest mulig kommer med sine meninger i kommentarfeltene under de forskjellige artiklene.

 

 

Klikk her for hele terminlista inkl cupkamper

 

Share

320 tanker om “Diskusjonsforum

 1. Foruten det Kil/Hemne i vanlig fotball og Tiller i innendørsfotball ser der ut som. Brukt som venstre kant i 4-3-3.

 2. Av det jeg så på treninga på Torsdag så kunne det se ut som han er en rask ving med bra teknikk og bra innleggsfot..noe lett kanskje!

 3. Han fikk ikke kontrakt med hverken Kongsvinger eller Ranheim, men fikk allikevel skryt for prøvespillingen på disse stedene har jeg lest.

 4. Overgangsvinduet stenger vel snart. Er bekymret for at vi har en tynn stall i den forstand at vi er svært sårbare for skader og karantener som kommer. Dessuten er det svært viktig med kamp om plassene på laget.
  Skjer det noe som er egnet til å berolige?

 5. Espen Søgård signert for Strømmen!

  Espen Søgård signerte i dag en 1. års kontrakt med Strømmen. Espen har vært ute av 1. 11` ern til Start i treningskampene, og lengtet tilbake il Romerike.

 6. Flott lesning i dagens Sumpavis. Ullkisa med Tidenes sponsoravtale,Jessheim Storsenter går inn med en del kronasjer. Hvor mye sponser Strømmen Storsenter A-laget til Strømmen If med?

 7. SCORINGSVARSLING I 2012?
  Er det noen tjeneste som leverer SCORINGSVARSLING for favorittlag i 2012?

 8. Hvordan er det etter at TV2? Tok over adeccorettighetene. Er det. Slutt på gratis streaming eller finnes det løsninger. Syntes NRK hadde en grei løsning selv om det hang halvparten av tida. Hvorfor er det ingen fra det legendariske 81-kullet i a-stallen?

Legg inn en kommentar