Hva mener ekspertene?

RB har i dagens papirutgave intervjuet eliten av Romerikes fotballeksperter. De av dere som ikke synes det er verdt 2100 spenn i året å lese hva Torvik mener om LSK kan snyltelese ekspertenes uttalelser her.

 

Thomas Trongaard Grønli, Hemnes (ukjent)

Strømmen må bli mer stabile

Jeg er ikke imponert over Strømmen så langt i sesongen. De må bli mye mer stabile enn det de har yært til nå, men jeg forventer meg likevel å se de blant de seks beste ved sesongslutt.

Jan Jensen, Lillestrøm (talsmann Kanarifansen):

Havner på øvre halvdel

Jeg er faktisk mektig imponert over de seneste resultatene. For noen uker siden så de ut som et lag på full fart ut av Adeccoligaen. Det er jo heller ikke hvem som helst de har møtt i de siste kampene. De vil nok ikke rykke opp, men vil holde plassen på        øvre del av tabellen.

Kai Strand, Løvenstad (fornuftig)

Romerikes nye storlag

Jeg er veldig imponert over Strømmen til nå. Første sesong på dette nivået og allerede et fryktet lag i Adeccoligaen. Dette kan med litt flaks ende med opprykk, men da må Ranheim og Sogndal i så fall slås. Det blir spennende kamper på stadion. Møt opp og se Romerikes neste storlag. Med det LSK presterer om dagen har de i alle fall ingen ting å frykte derfra.

Magne Wold, Strømmen (objektiv ekspert)

Vil lukte på kvalik

Det er utrolig moro det som skjer på Strømmen om dagen. Laget har solide spillere i bakre ledd og mange raske og gode spillere fremover på banen. Du ser at gutta har det moro ute på banen og det forteller det meste om laget og trenerteamet. Seieren over Sarpsborg sist søndag var sterk, og å lukte på kvaliken ved sesongslutt har jeg absolutt tro på nå, selv om man sikkert har kun et fokus og det er å berge plassen.

Torolf Holte, Lillestrøm (medlem Kanarifansen)

Strømmen er en middelhavsfarer

Jeg tror Strømmen vil havne midt på tabellen. Jeg er impo- nert over at de har klart å legge nedrykksstriden bak seg.      

Jon-Magne Teig, Lillestrøm (tidligere sportsdirektør Lillestrøm Fram F.C.)

Henrik Nordnes er nøkkelen

Strømmen har imponert meg, og nå som Henrik Nordnes er tilbake tror jeg de har pondusen som skal til for at de holder på formen. Tipper de ender blant de 4-6 beste til slutt, noe som er veldig bra.

Ole Skolt, Algarheim (friidrettsutøver, bestenotering 2:12,19 på 800 m)

Imponert men ikke overrasket

Tippet S midt på ved sesongstart, så jeg er ikke overrasket.  Rans~e un avg~ø rende om Hassane Dosso får bli, som er ennøklespil- ler for 5trøinmen, men nå er jo Henrik Nordnes klar og han er jo også en for- sterkning. Ikke umulig med topp fem hvis kort og skader uteblir.

Skanning til tekst har sine mangler, derfor har dessverre ikke ekspertene Roar Stene, Vidar Bakken og Renate Høiholt fått komme til orde her på greyhoundsweb.

Hva skal man si? Thomas fra Hemnes er ikke imponert, Kai fra Løvenstad liker neppe Lillestrøm, Magne fra Strømmen poengterer at gutta har det morsomt, det talsmannen i Kanarifansen egentlig sier er at Strømmen er for uinteressante til å mislike, sportsdirektøren i L Fram Football Club er mest Strømmenvennlig/optimistisk av alle og Ole fra Algarheim… jaså Ole, du ser ut til å ha fornuftige meninger og saklige begrunnelser. RB er neppe avisen for deg da.

Vi noterer oss at over halvparten av ekspertene vurderer oss som en potensiell kandidat for kvalik og at et mulig nedrykk knapt nok nevnes. av noen. Ja Petter Myhre. Disse fotballekspertene er jo stort sett til å stole på, ikke sant? Da bør i så fall du og Thomas nevne for Per at dere trenger 15-20 millioner mer enn ved sesongslutt i fjor.

Share

2 tanker om “Hva mener ekspertene?

  1. Det som er et ønske er at flere registrerer seg som «såkalte eksperter». Onsdag/torsdag hver uke får vi en mail med et hovedspørsmål som skal utdypes (max 600 tegn), samt 3-4 spørsmål med svaralternativ. Svar skal sendes senest torsdag kl.23.59. Dessverre er det slik at 9 av 10 spørsmål som skal utdypes går på LSK og det som rører seg der nede. Ikke lett å takle dette uke etter uke, men vi biter tenna sammen og gjør opp våre meninger (enekelte uker i allefall). Virker nesten som at man må være LSK-supporter for å være med her, spesielt når spørmålet f.eks er som følger: Hvilke spisspar bør Henning «sutre» Berg benytte til helgen, eller: Hvordan ser ditt LSK-lag ut…….Skjønner? Det er ikke lett !! Men en gang iblandt kommer også spørmål som berører Romerikes Stolthet, og da er livet «herlig» å leve (der og da). Registrerer at det er kun meg, samt en person til med addresse Strømmen som er med, derfor håper jeg flere vil være med å ta del i debattene som hver lørdag kommer på trykk i RB. Hvis det er noen som ønsker å være med, men som er usikre på hvordan man skal registrere seg, så si ifra. Send gjerne med et håpløst dårlig bilde (som jeg har gjort).

Legg inn en kommentar