Gratulerer med dagen!

Bilder fra jubileumskampen mot Hødd.

Lagene kommer på banen

 

Sånn ser det ut når 30 bluss fyres. Men de 125 flaggene på tribunen forsvinner i tåkehavet…

 


TV2 viste bilder fra innmarsjen.

 

Lagene nesten fremme på midtbanen.

 

Fra onsdagens kamp på Briskeby

 

Les mer på…

klubbens hjemmesider

dagbladet

tribunekultur.com

… kommer mer

Share

9 tanker om “Gratulerer med dagen!

 1. Kult referat fra NRKs livedekning.

  «Kampen er i gang. Det er voldsom stemning fra tribunene på hjemmelagets jubileumsdag».

  «Svært skuffede Strømmen-supportere synger kjøpt og betalt til dommeren fra tribunene».

  «Og Strømmen-fansen synger dommerjævel. God kveld».

 2. Vi fikk da i allefall en aldri så liten opptur i går. For det første kommer Aarnes’n på banen og viser til at Alta har store økonomiske vansker. De har nå en deadline 31 oktober på å få økonomien på plass hvis ikke så venter 2 div. Dette kan bli vår redning hvis vi ikke klarer å spille oss til plass i Adecco også neste år. Og nettopp det kan vi nå klare med egen hjelp allikevel, da Alta (som ventet) tapte sin utsatte kamp mot HamKam i går. Det betyr 2 poeng mellom oss og Alta. Da er det opp til oss selv. Godt med sånne nyheter når det har buttet imot i lang tid nå !

 3. Og Frode Bjørnevik fikk ‘bare’ en kamps karantene. Må stå over Sandefjord men er klar mot Løv-Ham 🙂

 4. Bra, skulle F**N meg bare mangle!

  Nå begyner jeg faktisk å få trua på at vi skal klare det her!

  Stå på nå!

 5. Selv jeg er superoptimist nå ! Tror faen meg vi tar poeng i hvalfangerby’n også! Eller…….? Men mot «løvene» neste helg, tror jeg starten på en fantastisk innspurt begynner. Det lukter poeng mot løvene, samene, Nybergsund og mulig også mot Glimt. Tenk alle de nedturene vi har hatt, og hvordan det skal feires hvis vi klarere dette nå ! Den turen hjem fra Trysil siste kamp tror jeg blir lang, iallefall kommer jeg/vi sikkert jævla sent hjem !

 6. Om vi kommer hjem i det hele tatt på noen dager…Sattser ihvertfall på full buss den dagen, med skjerf,banner,flagg og sang… Tenk dere når vi velter inn på Rockwood i 21 tiden vell hjemme i Strømmen etter kampen, da bør kurter`n skiffte kulelager på tappetårne sitt

 7. Blir nesten religiøs av å høre på dette gutter og jente :-)! Sitter allerede her å koser meg med sprudlevann. Søndag var en god dag til tross for at en nisse fra nord prøvde å gjøre det surt for oss. Gutta har jo ikke levert noe i nærheten av dette på lang tid, håper for all del dette er begynnelsen på en god trend. Med samme innsats holder dette til videre spill i divisjonen, helt klart.

  Men la oss nå skru tiden litt tilbake og ta opp igjen spørsmålet til Kristin, «hvem skal til Sandefjord»? Det er jo tross alt en stund til Nybergsund kampen.

  Jeg begynner nå å få tilbake stemmen etter at jeg måtte hisse meg opp «litt» forleden dag, godt dokumentert av Kristin på hjemmesiden til Strømmen IF. (Takk for flott bilde!!! se link under) Så da er jeg klar til ny innsats på søndag.

  http://strommen-if.no/blog/2011/09/uavgjort-pa-hundrearsdagen-med-dramatikk-og-god-innsats/

Legg inn en kommentar