Glem 14. oktober 2006


Du kan datoen utenat. 14. oktober 2006. Glem den dagen nå, heretter er det 23. august 2008 som gjelder. Strømmen tok tre uhyre viktige poeng borte mot Sprint-Jeløy i dag. For lesere som er innom her for første gang kan vi opplyse om at den første datoen refererer til vår forrige borteseier, mot mektige Blaker (nå nest nederst i 4. div) på Bruvollen.

Det ble altså et vakkert syn på Bellevue. Før vi gir ordet til vår utsendte medarbeider Beinern tar vi noen tørre fakta. 0-0 til pause etter en tam første omgang. Vertene var like tamme i andre. Heltene i rødt og grått hakket bedre, noe som altså ga en 2-0 seier etter mål av Willy (73) og Kopperud (76). Laget: Jansen; Reier, Odden, Grønlund, Melbye; Hansen, Castilla, Kopperud; Gez (Willy 61), Larsen (Jakirovic 69), Rex (gult). Tilskuere: 123, fra Strømmen: Beinern med dansk far, Janis (gresk) med kommende samboer, Kristin Daly med irsk mann, Øystein, Lene Storløkken (norsk toppseriespiller fra Kurland) med noe som antas å være foreldre samt utestengte Otto (også Kurland, dog ikke toppseriespiller) og Siggen.

Med andre ord var det ikke mange Strømlinger som fikk oppleve kampen som markerer starten på en ny vår – eller rettere sagt høst – for Romerikes Stolthet Strømmen IF. Vi lar Beinern (bildet under) gi dere resten av denne artikkelen. Riktig nok er nevnte Beinern en mann av få ord, eventuelt med dårlig hukommelse, men noe fikk vi da ut av ham.

Etter fem lange tilleggsminutter fikk vi endelig se et vakkert syn på bortebane. Spillerne og støtteapparatet jublet som om dem også hadde vunnet OL gull. Det viser at gjengen som skal fikse klubbens nye kontrakt i 2. divisjon virkelig har trua på akkurat det. I gledesrusen og mellom slurkene av seierspilsen (på brygga i Drøbak..?) fortelles det videre om en puslete kamp hvor Strømmen var klart best etter pause. Hjemmelaget skapte knapt nok en sjanse i løpet av hele kampen. Bra bytte og scoring av Willy da han tok en dverg av en back i hodeduell og et bra skudd av Kopperud fra ca femten meter da ledelsen ble fordoblet. Når vi spør Beinern om hvordan Jo Grønlund redda på streken på overtid (ref RB) så kan han ikke huske noe slikt.

Du husker våre spådommer for veien til 30 poeng og ny kontrakt? Frisker opp hukommelsen din for sikkerhets skyld:
2008-08-02 16:00 (Runde 14) Strømmen – Mjøndalen 1 poeng
2008-08-11 18:00 (Runde 15) Strømsgodset 2 – Strømmen 1 poeng
2008-08-16 16:00 (Runde 16) Strømmen – Lørenskog 0 poeng
2008-08-23 16:00 (Runde 17) Sprint/Jeløy – Strømmen 3 poeng og vill jubel

To poeng etter skjema med andre ord. Det lar seg rette opp.

Vi rykker aldri ned. Eller hva sier du Per?

Share

10 tanker om “Glem 14. oktober 2006

  1. ser hjemmesiden til strømmen tar i og skriver 50 tilreisede strømlinger. spesielt når sannheten er 10.

  2. Ja tar vel litt i der, men vi var fler enn 10…….jeg delte ut fri billetene, uten å ha noen eksakte tall, så var det over 10 ihvertfall…..spiller ingen rolle 3 poeng er innkassert.

  3. Morsomt at «leser» refererer til denne hjemmesiden i kombinasjon med Beinerns hukommelse som «sannheten».
    (hvis vedkommende var tilstede og telte så legger jeg meg paddeflat)

  4. Nå må vi mobilisere til neste hjemmekamp!!
    Kanskje kan vi klare å få med alle spillere fra yngres avdeling + maange foreldre og svigerfedre, svigermødre, søstre, brødre, naboer, børschan, tilfeldige forbipasserende, gubber som er med kjerringa for å handle mm.

  5. Nå må det mobiliseres før kampen mot Rævvfoss. Junioravdelingen stiller forhåpentligvis mannsterke og vi noe «eldre» må gjøre et løft vi også. Frem med alle våre store flagg, frem med skjerf, drakter, og stemmebruk. Er vi klare for 3 nye poeng, må vi hjelpe til «alle mann»

Legg inn en kommentar