Gjør din plikt – meld deg inn i SIF

sifDe grå og rød satser for tiden. Vi maser om sponsorer som må spytte i mer penger, om at klubben må signere gode spillere og så videre.

Vel, foruten å betale for å se kampene, kjøpe en pølse og kaffe på stadion, kan og bør du også bidra med å melde deg inn i klubben. Det går fint an å være passiv medlem (og sette inn en alternativ sum for hjelp til anlegg). Er du medlem i en annen forening utelukker ikke dette et passivt medlemskap i SIF. Så for deg som ikke allerede er medlem er det bare å få ut finger`n å melde seg inn snarest mulig. Foruten stemmerett oppnår du også retten til å rose eller rise så mye du vil.

Under har vi sakset fra Strømmen IF sin hjemmeside vedrørende hvordan du blir medlem. Les igjenom dette, klikk deg så inn på klubbens hjemmeside og meld deg inn snarest mulig. Klubbens økonomiske muskler bør ikke svekkes av at vi som er glad i klubben ikke slenger inn en slant og på byen stolte kan kalle oss medlemmer av Strømmen Idrettsforening.

Strømmen IF er en stor og stadig voksende klubb. Vi er per dags dato ca. 600 medlemmer.Alle medlemmer oppfordres til å møte opp på stadion og se kamper.Strømmen IF`s medlemmer vil i år være berettiget til rabatter hos Klubbhuset Aabel Sport. Fremlegging av medlemskort vil da være nødvendig. Ved kjøp hos Klubbhuset Aabel Sport ber vi om at dere påser , at deres kjøp blir ”godskrevet” Strømmen IF’s bonuskonto . Et totalt kjøp i fotballgruppa over kr 150 000,- vil gi fotballgruppa bonusmidler i 2008.

Navn:

Adresse:

Fødselsnummer:

Lag:

E-mail:

Du kan velge mellom følgende medlemskap:
Støttemedlemskap kr. 200,- + evt. anleggsbidrag
Seniomedlemskap kr. 300,- + kr. 300,- i anleggsbidrag
Familiemedlemskap kr. 500,- + kr. 300,- i anleggsbidrag
Juniormedlemskap kr. 250,- + kr. 300,- i anleggsbidrag

Valgt medlemsskap, skrives inn under!

Medlemsskap:

Share

Legg inn en kommentar