Full av Strømmen-stoff

mestomstrommen.bmpRB-journalist Kjell Aasum har gitt ut boken «Fra Kaka til Carew – Romeriksfotball gjennom 100 år». Man skulle kanskje ikke tro det, men på tross av at mannen er ansatt i, hva mange strømlinger betegner som et rent LSK-magasin, Romerikes Blad er dette slett ikke gærn`t. La oss tvertimot bare fastslå med en gang at denne boken er en godsak for alle som er glad i Strømmen IF. Aasum har overhodet ikke forfektet historien. Historien som tilsier at Strømmen var Romerikes beste klubb frem til 1970-årene (samt et par serierunder i 1986). Strømmen har derfor også rettmessig fått stor plass i Aasum`s bok. Her finnes masse god historie, historier og statistikk. Selvfølgelig finnes det også masse kjedelig lesestoff om Momoen, LSK og hva de nå heter alle disse særegne klubbene som ligger ute på Romerikes vidder – men gjør som mine barn, bla over. Boka er forresten på hele 448 sider.
Vi oppforder alle grå til å kjøpe denne boken. Bedre skussmål tror jeg ikke en RB-journalist har fått fra den siden av elva som Skaperen aldri ønsket under vann. Les mer om boka her

Kjøp boka og samtidig støtt Strømmen IF:
Det er nå mulig å kjøpe denne fabelaktige boka gjennom Strømmen Greyhounds. Du betaler en spesialpris på kr 300.- hvorav kr 100.- tilfaller Strømmen IF Fotball.
Send en e-post til norrona@greyhoundsweb.no eller legg inn navn og e-post i kommentar feltet. Du vil så motta en e-post med dataljer om bl.a betaling.

Share

Legg inn en kommentar