Finale i vente… kutt ned ventetiden med Greyhounds TV

Søndag spiller de grå om retten til kvalik for Tippeligaen! Vi kommer snart med mer info om samlingssted før kampen, når vi (eventuelt) spiller kvalifiseringskampene og alt annet du trenger å vite. Inntil videre setter du av søndag 7. november – Kampstart på Strømmen Stadion klokken 13:00.

I mellomtiden kan du slå i hjel tiden med å se på høydepunktene fra årets seriekamper, noen utvalgte Strømmen-kamper fra 80-tallet eller noen av de mange andre godbitene på vår egen TV-kanal GHB – Greyhoundsweb HD Broadcasting. Klikk på les mer for detaljer om vår nye TV-kanal eller gå rett til GHB ved å klikke på linken i høyremenyen.

GHB er tilgjengelig via YouTube. Nei, ikke den tuben du pleier å klikke deg inn på, vår tube er bedre. De forskjellige innslagene og opptakene er sortert i forskjellige kategorier som bl.a Høydepunkter sesongen 2010, Tribunekultur og Tidsfordriv. Klikke deg videre til Greyhounds HD Broadcasting  og sjekk så høyremenyen for detaljer. 

.

Kategorier / Spillelister

Sesongen 2010 – høydepunkter. Skåringer og høydepunkter fra Strømmens kamper i årets Adeccoliga og fra noen av treningskampene (høydepunktene fra sesongene er ikke komplett pr nå).

Sesongen 2009 – høydepunkter. Tilsvarende fra fjorårets opprykkssesong.

På tribunen – Strømmenrelatert. Opptak fra tribunestemningen på noen av kampene. Her ligger også vår offisielle skrytevideo og glimt fra opprykksfesten i 2009.

Tidsfordriv. Diverse innslag, bl.a et radiointervju med en ikke ukjent trener fra Romerike.

Gamle dager. Eldre opptak, bl.a fra serieåpningen i 1986 og Norge-Italia fra 1938.

Sesongen 2008 – høydepunkter. Strømmen var i praksis klare for nedrykk i august men klarte på en mirakuløs måte å berge plassen i den siste og avgjørende kampen på Nadderud.

Sesongen 2007 – høydepunkter.

Tribunekultur – ikke Strømmenrelatert. Fra andre tribuner etc rundt om i verden.

Share

2 tanker om “Finale i vente… kutt ned ventetiden med Greyhounds TV

  1. Hvem skulle tro dette for et halvt år tilbake? Da var alt snakket rundt det å klore seg fast i Adeccon’n. Nå snakker vi 2 november og vi er på vei mot Tippeligaen. Hører dere det gutter: TIPPELIGAEN. Dette er helt KONGE, og for guds skyld: HOLD AV HELE SØNDA’N !!! En dag vi skal sette klokka på ringing for forberedelser til noe som for oss er STORT ! Jeg glder meg som en unge. Øl og baguett som frokost, ja det……

Legg inn en kommentar