Før kampen: Fredrikstad 2 hjemme

Litt småkjipt å skrive om Fredrikstad 2. Vi hadde de i fjor og gjorde vel en brukbar bakrunnsjekk på de da. Dropper derfor helt geografi (for du husker Kong Fredrik, Sarpsborg, brann og det der…) og klubbhistorie. Samtidig er det jo litt smådølt med 2. lagene generelt. Gå til frontalangrep på rekruttene gjør liksom ikke helt susen. Blir liksom ikke «mora di» – snarere «lillesøstera di»… Få 2. lagene i en egen serie spør du meg. Men, en og annen fordel er det likevel. Til høsten får vi muligheten til å spille på lagets nye og flotte Nye Fredrikstad Stadion. Uten å forskuddtere noe som helst forøvrig, den mandagen skal jeg være i Fredrikstad og legge ut alle flagg og bannere, som vi ennå ikke har mistet,….utover tribunene. Grunnen til at oppgjøret i Fredrikstad er blitt ett mandagsoppgjør har forøvrig ikke noe som helst med lagets 1. lag å gjøre. Nei, Fredrikstad by har derimot fått erfare strømlinger på en lørdag, mot Østsiden, og ville ikke at byen skulle snus på hodet nok en gang i samme terminlisteår. Derfor…mandagskamp.

Uansett, her babler jeg allerede om bortekampen, men nå er det hjemmekamp. Og hjemmekamper liker vi aller best. Ikke helt unatrulig det, i om med at vi alltid vinner hjemme. I fjor burde vi vunnet med 10-0, men måtte nøye oss med 2-0. Jeg tror ikke det var en eneste strømling som ikke var alene med keeperen i den kampen… Selv Per Nygren hadde muligheter for en goal.. Keeperen het forøvrig Staw og er i dag sisteskansen som redder det meste også i Tippeligaen.

I år som i fjor, dette er en kamp vi bare skal vinne. Så banalt enkelt er det. Fredrikstad sender sikkert et brukbart lag, med tanke på en hyggelig reisevei på halvannen time, men uansett skal de ha bank-bank-bank. Seier over 2. lagene på stadion er noe av et «must» spør du meg.

Når det kommer til skadesituasjonen er det rimelig status quo for vår del. Jotto spilte vel b-kampen og bør nå nærme seg matchform. Petter Larsen spilte også endel mot Mjøndalen og bør snart kunne klare 90. minutter. En spiller som Petter Larsen bør etter min mening også få lov å spille seg i form. Derfor bør han starte nå! Situasjonen rundt Trond Olsen er ikke lett og bli klok på. Hva skjer? «Sykestue»-linken på klubbens hjemmesider oppdateres ikke veldig ofte og således er det ikke helt enkelt å kunne forutsi noe. Som sagt er uansett 3. poeng et «must» her. Med tanke på at vi ikke ennå har klart å snu den «vonde» bortetrenden vår blir det også sånn at vi bare «må» vinne hjemmekampene for å ikke falle helt ned i sumpa. Nervepirrende, ubehagelig og kjipt, men sånn er det desverre.

Litt fix and figures:

Form siste kamper (alle turneringer unntatt treningskamper)

Seire Uavgjorte Tap Mål
Strømmen hjemme 2 1 3 12-12
Strømmen borte 0 1 5 5-11
Fredrikstad 2 hjemme 2 0 4 5-8
Fredrikstad 2 borte 2 3 1 14-11

Statistikk innbyrdes (alle turneringer)
Strømmen U Fredrikstad 2 Mål
På Strømmen Stadion (Strømmen) 1 0 0 2 – 0
På Nye Fredrikstad Stadion (Fredrikstad 2) 0 0 1 0 – 1
Totalt 1 0 1 2 – 1

Resultater fra tidligere møter
2007-09-10 Fredrikstad 2 – Strømmen 1 – 0
2007-05-25 Strømmen – Fredrikstad 2 2 – 0
Dersom disse to lagene skulle møtes i dag (og det skal de jo…vel ikke akkurat i dag)

Hjemmeseier Uavgjort Borteseier
På Strømmen Stadion (Strømmen) 63% (1.59) 17% (5.88) 20% (5.00)
På Nye Fredrikstad Stadion (Fredrikstad 2) 63% (1.59) 25% (4.00) 12% (8.33)

Husk at kampen spilles på mandag!

Kilder: nifs.no

Share

Én tanke om “Før kampen: Fredrikstad 2 hjemme

  1. Tilbaketråkk: Strømmen Greyhounds » Før kampen: Fredrikstad 2 borte

Legg inn en kommentar