Er det ikke……?

bilmagasin.bmpDette er kneppet internt, men det er nå engang vårt privilegium å vurdere innhold… Satt og bladde i avisen en dag og kom over dette bildet. Bang! Nei, jeg ble ikke slått av hvor vakker han var, men følte at jeg hadde sett han mer enn en gang før. Jeg mistenker fortsatt at jeg har gjort det. Kan det være en hardcore Strømmen-tilhenger? En du aldri ville tro skulle bli fotomodell, spesielt for et bilmagasin!? Takk og lov for at han ikke ligger på panseret… Vet han jeg mistenker figurerer på bildet har funnet sine feminine sider, begynt med Afghanske mynder og greier, men dette var i overkant overraskende. Mitt spørsmål går da til dere, og spesielt til den fullstendig gale fraksjonen med MW, JB og SN i spissen, er det mannen jeg tror det er?

Share

2 tanker om “Er det ikke……?

  1. Yupp……det er mannen som alltid hadde bakkekontakt hver gang han gikk «opp» i en hodeduell da han i sine glansdager spilte for Strømmen 3. Jens’ern er nærmest «daglig» å finne i RB. Lurer på om det ikke er et skinnslips som vaier i vinden. Et slikt vi andre brukte på 80-tallet. Jens’ern er Jens’ern……..!

  2. Bekrefter herved at det er Jenser’n.. Supporteren for de store anledninger… Han stilte opp som «fotomodell» for dattera til samboeren og vi ser jo resultatet… Egentlig jævla bra.. Du ruler Jens ….

Legg inn en kommentar