Daniel Fredheim Holm på lån til Strømmen!

fredheim.JPGBare 13 dager før seriestart smeller Strømmen til og får Daniel Fredheim Holm til klubben! Fredheim Holm har de siste sesongene slitt med både form og spilletid i Vålenga. Bedre ser det ikke ut til å bli for den meriterte spilleren etter at klubben fra toppen av Schweigaardsgate har vært på «shopping-spree» i vinter. Etter samtaler med Martin Andresen og de 6 andre trenerene (må ha tatt lang tid) har Fredheim Holm kommet til at han kan ha godt av et miljøskifte. Etter hva vi erfarer velger Fredheim Holm Strømmen fordi han allerede har flere gode kompiser som spiller her. Utlånsavtalen gjelder i første omgang frem til EM-oppholdet. VIF vil fortsatt betale spillerens lønn.

Dette er en tilvekst som tatt ut av et eventyr for Strømmen! Spørsmålet nå er om vi har så mye poeng ved halvspilt serie at vi er klare for Adeccoligaen allerede til sommeren! Vi ønsker Daniel velkommen til Romerikes Stolthet – om det så bare er for en stakket stund!

(Kred til vif.no for bildet)

Share

2 tanker om “Daniel Fredheim Holm på lån til Strømmen!

  1. Jeg velger å ta dette som en aprilspøk men dersom dette er tilfelle skal jeg umiddelbart slutte å kjøpe enkeltbiletter på stadion og investere i årskort.

  2. Selv DFH er en aprilspøk litt for overdreven. Godt forsøk. Han er jo ikke god nok for Vif engang og hadde bare blitt stallfyll hos oss.

Legg inn en kommentar