Buss til Tønsberg

tønsberggress2Da blir det altså buss til Tønsberg. De som har meldt seg på må være på Strømmen Stadion senest kl 12:00. Da reiser vi nemlig. Vi får litt tid i Tønsberg sentrum før kampstart. Ta med deg godt humør og annet du trenger på kamp. Flagg for eksempel. Til alle dere som reiser nedover på egenhånd så sees vi på Tønsberg Gressbane. Pump’en opp, putt’en inn, kjør på med baller og alt du har. Vi snakkes. OBS: Artikkelen er oppdatert med info.

 

tønsberg tom erik

Hagen til Tom Erik

Tiden vi har til rådighet i Tønsberg før avmarsj til stadion vil bli benyttet til… hold deg fast… grillfest! Hvor? Joda, det skal vi fortelle deg. Den varme grillen som venter på oss står i hagen til Tom Erik. For de som måtte lure bor Tom Erik i Hans Aanruds vei, kun fem minutters gange fra Tønsberg Gressbane. Der får vi servert en middagstallerken med grillmat og tilbehør samt en stk valgfri drikke. Pris er kr 100.- pr snute som vi samler inn på bussen. For dem som synes en stk drikke høres lite ut er det muligheter for å kjøpe mer av nevnte Tom Erik. Les eventuelt mer om kotelettene her

 

 

tønsberggres

Felt D nærmest gressbanen og rundkjøringa

Bortesupportere på Tønsberg Gressbane henvises til felt D på tribunen. Vi sto på samme sted i 2007 hvis noen husker så langt tilbake. Arrangøren vil ha alle bortesupportere på nevnte felt D, dog er det sikkert mulig å legge til noen ekstra a-er innimellom og snike seg inn blant de innfødte. Men ikke gjør det. Vi vil ha alle strømlinger på samme sted for å gi gutta den lille ekstra støtten som fort bli avgjørende for kampen. Tror i hvert fall vi naive fotballsupportere. Så alle strømlinger, da sees vi på Tønsberg Gressbane i god tid før klokka 16:00 på lørdag. Felt D på hovedtribunen.

Share

Legg inn en kommentar