Buss til Hønefoss

buss Hønefoss 2015Hønefoss Ballklubb – Strømmen Idrettsforening. AKA Arena søndag 26. juli kl 18:00. Bussen har avreise kl 15:00 fra Strømmen Stadion.

Artikkelen er oppdatert med turinfo.

Brakka er åpen fra kl 14:00. Fint om alle stikker innom og melder sin ankomst. Dere som ikke har betalt turen på forhånd betaler i brakka før avreise. Salg av øl og mineralvann før avreise og om bord på bussen. Kontanter er foretrukket betalingsmåte. Dog aksepterer vi heretter også alle typer debet- og kredittkort (der røyk «jeg må i minibanken først» unnskyldninga – beklager til dere forresten J ) Vi kjører rett til Hønefoss og rekker en tur innom sentrum før kamp. Avgang til stadion 17:20. Retur etter kamp, tilbake på Strømmen ca kl 21:00.

Pris kr 200 for medlemmer og kr 250 for ikke-medlemmer. Kjerringer går for medlemspris og unger for kr 100. Det blir enklere for oss hvis flest mulig betaler turen på forhånd, overfør aktuelt beløp til vår konto 13102686726.

AKAKARTPå AKA Arena henvises strømlinger til Tribune Nord (Hønefoss Sparebanktribune nord) og benytter inngang 4. Billetter selges fra billettutsalget i motsatt ende av samme tribune. Klubbens gratisbilletter er på samme sted og deles ut til de det gjelder (dvs de som står på lista vi får fra klubbkontoret) utenfor inngang 4. Vi setter pris på om alle er inne på tribunen i god tid før innmarsj (senest 17:50).

Det er fortsatt ledige plasser på bussen. Du kan melde deg på ved å klikke delta på arrangementet i Facebook, pr e-post / sms (se under) eller i Brakka før avreise. Pr dato har vi 23 påmeldte.

 

Påmelding pr sms eller e-post:

  • per@strommen-if.no
  • post@greyhoundsweb.no
  • 90622345 (Steinar)
Share

Legg inn en kommentar