Avdelingen er klar!

Avdelingsoppsettet for 2. divisjon er klart. Vi slapp unna lange turer. Med det mener jeg turer til Nord-Norge, Trønderlag og Vestlandet. En sveip innom Trysil og Porsgrunn blir som en tur på nærbutikken å regne i forhold til å møte Alta, Fana, Ranheim og alt hva lagene rundt om i kongeriket nå måtte hete. Nå blir det derimot Østlandet-rundt for livets glade gutter – de grå hundene.

I denne avdelinga blir alle turene til sammen like lange som en tur til Nordland. Alle bortekampene er med andre ord høyst reisbare. Lengst unna er Nybergsund i Trysil, snaue 20 mil unna fotballmekka. Dessuten, klubben kommer godt ut på reisebudsjettet. Det er nesten så vi bør sende folket på Ullevål en liten blomst.

Vi kommer utover vinteren til å ta for oss hvert lag vi skal møte. Når terminlisten foreligger bør vi også begynne å peile ut årets hovedturer. Alt til sin tid!

Avstandene under er beregnet fra Strømmen Stadion til byen/tettstedet (bortsett fra bydelslagene) hvor vi kan ta en øl før kampen. For de som har planer om å kjøre selv kommer vi tilbake til hvor fotoboksene står før de enkelte kampene.
Kart Strømmen stadion
Eidsvold Turn – 53,5 km.
FF Lillehammer – 171,4 km.
FK Tønsberg – 120,6 km.
Fredrikstad FK 2 – 103,1 km.
Gjøvik/Lyn – 126,3 km.
Groruddalen – 13,9 km.
Kjelsås – 17,2 km.
Korsvoll- 19,4 km.
Nybergsund – 197,1 km.
Odd Grenland 2 – 152,6 km.
Pors Grenland – 176,6 km.
Sarpsborg – 103,2 km.
Ullensaker Kisa – 28,4 km.

Share

Legg inn en kommentar