7-0

sju

Tallet er....

På sin marsj mot Adeccoligaen slo i dag Strømmen Vålerengas juniorlag 7-0.

Første omgang var underholdende og velspilt. Gutta kjørte rundt med til dels passive juniorspillere fra Vålerenga og det sto hele 5-0 til pause. Den andre omgangen var vel omtrent jevnspilt den første halvtimen, men da bortelaget ikke benyttet sjansene de fikk til å redusere puttet vi likeså godt på to til i løpet av det siste kvarteret. Kampens store spiller var Sezan Ismailovski som i debuten på hjemmebane noterte seg for et ekte hat trick i første omgang før han avsluttet kampen med å fastsette sluttresultatet til 7-0.

Vålerenga kunne altså ha stilt et mannskap til denne kampen som til sammen har spilt over hundre Tippeligakamper i år. Det gjorde dem ikke. Laget vi møtte i dag var i praksis et rent juniorlag hvor kun en spiller har blitt benyttet (som innbytter) i årets Tippeliga. Men det bør vi vel egentlig være glade for selv om de 432 betalende tilskuerne som møtte opp hadde fortjen å se en ordentlig fotballkamp. Kanskje skal vi ikke være for kjepphøye, det er vel bare fjorten måneder siden vi med et nødskrik klarte 2-2 mot juniorlaget til Stabæk. 432 tilskuere er for øvrig den best besøkte seriekampen på Strømmen Stadion siden 955 tilskuere så 1. divisjonskampen mot Vålerenga i 1993.

Share

7 tanker om “7-0

 1. Ser på oseberget.com, at det blir skrevet vi møtte den svakeste 11’ern Oslo laget at stilt i år. Litt morsomt med den kommentaren, ettersom de mente at dette ikke var noe problem. Etter at vi påpekte at TFK møtte et jr. lag i sin 7-2 seier mot samme lag.
  Men det er først når de ikke får fordelene alene, at dette er et problem.
  Men så langt i høstsesongen har de gått på tap, mens vi har vunnet de samme kampene med stil.
  Så får vi se når sesongen er over…..

  Men kjenner det lukter litt Adecco

 2. Må nesten koste på meg å svare på denne siden jeg var artikkelforfatter av den nevnte artikkelen.

  Jeg skrev at dere møtte den svakeste startelleveren VIF 2 har stilt med i år, og det sier du jo heller ikke noe imot. Med dette har vi da heller ikke sagt var et problem. Vi møtte jo selv et juniorlag etter sommeren, mens jeg også skrev at vi trolig fikk møte et svakt LSK 2 (noe vi også gjorde).

  Grunnen til at vi reagerte på at dere klagde over at vi møtte et dårlig VIF 2 etter ferien var fordi det var for tidlig å klage da dere selv skulle møte VIF 2 senere i sesongen (*gispe etter luft*). I våres møtte vi begge et sterkt VIF 2 med masse a-lagsspillere, mens vi i høst møtte to juniorlag. Ergo ingen grunn til å klage for noen. Hadde halve laget vært a-lagsspillere derimot…

  Dette har jeg forøvrig diskutert «inngående» med en av dere og vi ble forsåvidt enige om dette. (Lyst til å hjelpe meg ut her og bekrefte ?;-) Det dere derimot kunne klage på var at dere møtte et sterkere LSK 2 i våres, og dette skyldtes at dere møtte dem så tidlig i sesongen at skader og slitasjer ikke hadde slått til i a-troppen.

  Må til slutt nevne at vi vet alt om urettferdighet når man kjemper i toppen og møter andrelagene. Da Nybergsund og Notodden rykket opp gikk vi på bra smeller da andrelagene stilte med mye bedre lag mot oss som var såpass sentralt plassert. Dette gjaldt dog ikke ifjor da vi havnet i den nordnorske gruppa. I år ser det heldigvis ut til å ikke være noe stort tema da andrelagene er såpass dårlige uansett, og deres respektive a-lag likeså. Dog skal dere ha den med LSK-oppgjøret i våres!

  Da takker jeg for oppmerksomheten og håper at ingen ser seg fornærmet over at en utenforstående sniker seg inn i kommentarfeltet deres. Jeg ser jo dessverre at enkelte hos oss har store problemer med det samme motsatt vei…

 3. Jeg kan bekrefte! Vi er helt enig hva situasjonen rundt andrelagene angår. Ingen av oss mener dagens system funker særlig bra, og at det kan, og har vært utslagsgivende for opp- og nedrykk tidligere. Hvorfor ikke klubbene i TL kan ha en egen serie for rekruttlagene er meg totalt ubegripelig. Da kunne de gjort avtaler og stilt lag akkurat som de måtte ønske.

  Når det kommer til VIF, så møter vi 2 helt forskjellige lag. Tilfeldighetene, og intet annet, gjør at situasjonen har vært noenlunde lik for «våre» lag. Det er tilfeldighetene som er hele problemet. Vi har vunnet alle kampene mot 2. lagene. Således er det en fin tid å ta opp problemmatikken. Da blir det ikke bare sure oppstøt.

  Når det kommer til det faktum at du er inne å skriver her, samt at SIF`ere er inne hos dere, så er mitt standpunkt at intet er vel bedre? Vi ønsker oss vel levende sider med gode meningsutvekslinger? Du er ihvertfall mer enn velkommen til å ytre hva du måtte ønske her. Utover det ønsker jeg dere velkommen til Strømmen senere i høst. Da skal vi gjengjelde deres gjestfrihet.

 4. Akk…. Vi er så enige at jeg skulle ønske at du tok til vettet og meldte overgang til Tønsberg;-) Men hva mener dere andre her om andrelagene? Deres erkenemesis Henning Berg gikk jo så breialt ut tidligere og sutret sin nød for å beholde andrelagene i det nåværende divisjonssystemet. Men han har da selv spilt i England og sett at det er en suksess der? Jeg så selv på reservelagskampen mellom United og Wigan forrige uke, og det bød tross alt på mye mer underholdning enn en over gjennomsnittlig Tippeligakamp…

  Jeg synes at andrelagene til lagene som rangeres som toppfotball, altså Tippeliga, Adecco og 2. divisjon, kan diktere sine egne regler og leke for seg selv. Så kan vi som forsøker å kjempe seriøst med mål og mening få gjøre opp oss imellom!

 5. Jeg er enig i at 2. lagene burde hatt sitt eget seriesystem. Men jeg mener at dette burde vært delt i regioner, fremfor å samle Adecco og Tippeliga lagene sammen. Økonomien til disse klubbene er ikke mye å skryte av. Så reiseutgiftene ville tatt knekken på lagene. Ikke er nivået på disse 2. lagene allverden heller, så det hadde ikke blitt noe overkjøring VIF2 møtte f.eks Strømmen 2. NFF, bør snart få med seg dette.

Legg inn en kommentar