5. serierunde: Nybergsund hjemme

Strømmen – Nybergsund Trysil. Søndag 2. mai klokka 18:00 på Strømmen Stadion. Smelteriet Pub fra 15:00. Dette er en av de såkalte sekspoengskampene vi må vinne for å beholde plassen. Og vinner vi mange sekspoengskamper får vi såpass mange poeng at vi rykker opp. Logisk, ikke sant?

 

Etter et, vi kan vel nesten kalle det forventet, tap i Bodø er det klart for to hjemmekamper på rad. Første motstander er Nybergsund Trysil og selv om det også i denne kampen bare deles ut tre poeng til vinnerlaget er det ingen tvil om at kampen er viktig. Etter fire serierunder står hjemmelaget med fem poeng og bortelaget med fire poeng. Se tabellen her. For øvrige oppdateringer om Strømmen og neste motstander har du sannsynligvis vel så gode kilder som denne hjemmesiden. Men vi kan jo nevne i forbifarten at det på gårsdagens trening virket klart at en fyr ved navn Hassane Dosso skal debutere på søndag.

Nybergsund er et tettsted i Trysil kommune i Hedmark. Tettstedet har 324 innbyggere pr 1. januar 2009, og ligger ved Trysilelva, noen kilometer sør for kommunesenteret Innbygda. Ved Nybergsund krysser to bruer elva. Nybergsund oppvekstsenter utgjør barneskolen i bygda og har i skoleåret 2005/2006 49 elever. Nybergsund blir ofte forkortet til «Sundet» av lokalbefolkningen og kjennere av stedet. Betegnelsen «Sundet» blir også brukt om Nybergsund Idrettslag. Kommunen heter altså Trysil og ligger i Østerdalen i Hedmark fylke. Det bor ca 7000 mennesker i kommunen. Trysil grenser i nord til Engerdal og Rendalen, i vest til Åmot, og i sørvest mot Elverum og Våler. Den østre delen av kommunen er en norsk utbulning mot Sverige, slik at Sverige omgir kommunen både i nord, øst og sør.

Nybergsund Idrettslag-Trysil heter søndagens motstander. I motsetning til hva mange innbiller seg er dette ingen paraply- eller sammenslåingsklubb. Nybergsund IL, populært kalt Sundet, ble stiftet 17. mai 1918 og har siden den gang vært det samme idrettslaget. Klubben spilte for første gang på nivå 3 (dagens 2. div) i 1975 og senere nesten sammenhengende fra 1982 til man høsten 2007 rykket opp til Adeccoligaen. Sundet spiller sine hjemmekamper på Nybergsund Stadion.

Sundet Supporterklubb arrangerer busstur til søndagens kamp. Vi ønsker dere velkommen til Smelteriet Pub ved Strømmen Storsenter / Strømmen Stasjon dersom turen skulle gå fortere enn antatt. Ut i fra hjemmesidene sine å dømme ser dette ut til å være en hyggelig gjeng, men for deg som på død og liv vil krangle skulle det vel holde å komme med noen velvalgte argumenter for å øke ulvebestanden i Norge.

Avslutningsvis ønsker vi velkommen til søndagens kamp på Strømmen Stadion. Med nye pinner av Polyvinylklorid til de nye flaggene må da dette være en sikker trepoenger..?

Share

2 tanker om “5. serierunde: Nybergsund hjemme

  1. Her er det 3 poeng som teller. Nybergsund SKAL reise hjem poengløse fra Strømmen Stadion. Gleder meg allerede. Og vi møtes på Smelteriet kl.15. Det sies at de på søndager skal åpne allerede kl.13. Håper å se de aller aller fleste av dere som leser nettopp dette, på Smelteriet søndag.

  2. To viktige hjemmekamper nå! Har troa på at laget kommer til å fremstå bedre enn tidligere. Dosso skal visst være kampklar. Myhre og Berntsen vil «se mer» som de sier det i avisa, før de bestemmer seg om han starter. Slikt har jeg lest før. Dosso starter helt sikkert! 6 poeng mot Nybergsund og Moss hadde gjort godt før bortemøtet mot Fredrikstad.

Legg inn en kommentar