3. serierunde – Mandalskameratene hjemme

mkVi er akkurat nå ett topplag! Det har vi planer om å være også etter at vi har tatt hånd om den grønnkledde gjengen fra bibelbeltet, kalt Mandalskameratene. Her kan du lese om alt som skjer lørdag. Har du ingenting  på tapetet kan du bruke hele  lørdagen med fotballfolket i Strømmen.

Peppes før kampen – spesialpriser for supportere

Dette blir også første kampen mot en «ekte» avdelingskollega. Til nå har vi jo kicka æs på to semitippeligalag. Med det blir det også lørdagskamp. Vi satser derfor på at mange, både store og små, tar turen til Peppes i Strømmen før kampen. Har du på deg Strømmen-effekter, viser billett til kampen eller medlemskort får du rabatt på både mat og drikke. 20% avslag – eller stor pizza for liten pris – som de selv uttrykker det. Foran oppgjøret på lørdag har Peppes også leid inn en trubadur som vil hjelpe til med å skape stemning. Dette skjer fra klokken 12. Det er spådd flott vær på lørdag og mye vil da foregå på uteserveringen. Sjekk lørdagens vær i Strømmen her.

Nå er det opp til bevis for alle som er glade i SIF. Få på deg de rød og grå fillene, ta med kompiser, kjærester, elskerinner, kone/mann og unger. La oss vise at et tiltak som dette er liv laga.

Opplegg på klubbhuset

Alle som vil høre på en av trenerne fortelle om lagoppstilling og strategi før kampen er velkomne til klubbhuset før kampen. Det skjer ca. klokken 15.20. Mange synes dette gjør selve kampen enda mer interessant.

Til slutt har vi samling for de voksne på klubbhuset fra kl 1800, med salg av enkel mat, samt snacks og drikke.  A-lagsspillere, trenere og ledere kommer også.

Motstander

Mandalskameratenes resultater siden 1912 har gått opp og ned, men MK har de siste årene blitt mer kjent på landsbasis, etter spill i 1. divisjon, hvor de første gang rykket opp i 2001. I 2005 rykket de ned. Det tok likevel bare en sesong før klubben sikret opprykket til Adeccoligaen. I 2006 rykket MK opp til Adeccoligaen med elleve poengs margin til nummer to på tabellen. Sesongen 2007 rykket klubben på nytt ned i 2. divisjon.

Mandalskameratene vant sin første kamp, hjemme mot reservene til LSK, men fikk utsatt sin kamp mot Start 2 mandagen som var. Med andre ord møter vi ett lag med i utgangspunktet nøyaktig lik sesongstart som oss selv. Begge er ubeseiret. Vi snakker toppoppgjør!

Mandal er en kystkommune og by i Vest-Agder fylke. Den grenser i vest og nordvest mot Lindesnes, i nord mot Marnardal, og i øst mot Søgne. Kommunen har ca. 14 400 innbyggere, og er den nest største i Vest-Agder. I 1987 var folketallet 12 263. Folketallet har dermed steget med over 2 000 på 20 år. (Akkurat som det var så imponerende?)

Mandal by er bygget opp langs den nederste delen langst Mandalselva, ut mot kysten. Elva, som også er en lakseelv, deler byen i to før den renner ut i havet. Tre lakser er valgt som motiv i byvåpnet. Området er i hovedsak svært flatt, men med enkelte koller rundt om, som står som grønne øyer i bebyggelsen. Mandalselva hadde tidligere et annet løp, så store deler av sentrum har sandgrunn som elva skylte med seg i flere tusen år.

Mandal har ordfører fra FRP og mest kjent fra byen er den mannen vi sender verden rundt for å representere fotball-Norge sammen med Karen Espelund, nemlig Sondre Kåfjord…. Rart det går lukt åt helvete?

Mandalkameratenes hjemmeside finner du her. Ønsker du på søndag/mandag å lese lokalavisen Lindesnes sin unnskyldning for tapet mot Strømmen kan du gjøre det her.

Oss selv

Hva vårt eget lag angår er jo det meste på skinner. Rexhaj fikk seg en lei smell mot burkanaria. Hvordan ståa er med han er vel usikkert. Hvis ikke han kan spille har vel ikke Petter Larsen noe imot årets første 90 minutter. Hovel Heiaas fikk en strekk i serieåpningen og er vel ute også i denne kampen. Ellers disponerer vel BeMy en skadefri og spillesugen tropp.

Følg forøvrig vår nedtelling til kampen lenger ned på siden.

Strømmen IF – Mandalskameratene. Lørdag 25. april. Klokka 16. Strømmen Stadion.

kilde; wikipedia

Share

Legg inn en kommentar