Rødt..?

Kristian Randen fra Hof så det ingen av de 1132 tilskuerne eller drøyt 50 000 tv-seerne så. Mens vi andre så ballen i målet bak Kim Hording så fjerdedommer Randen stygge etterslenger eller bruk av albue, eventuelt en nedslagning.

Hyggelig med besøk fra hovedstaden, både fra Rikskringkastningen og FK Lyn. Begge gjestene gjorde sine saker bra også. Drittmål vi slapp inn forresten, hva er det for et sted å heade ballen fra første stang etter corner? Hadde vi unngått den hadde vi tatt alle poengene, Lyn var i ferd med å gå tomme. Men, vi må vel understreke at vi tross alt kan si oss meget godt fornøyd med det ene poenget vi fikk.

Johnny Hansen ble utvist etter en halvtime. Til Strømmens hjemmeside sier han følgende om den saken:

– Lyn-spilleren dytter meg i ryggen. Jeg mister balansen og kommer meg opp igjen, og da tar jeg ut hånda. Jeg er vel i nærheten av å treffe ham i brystkassa.
Han er klar på at han aldri skulle ha vært utvist.
– Det er absolutt ikke noe slag, eller noen intensjon om å slå. Det er veldig langt ifra rødt kort, synes jeg. Det er kanskje frispark
.

NRK rapporterer om følgende forseelse:
Rødt kort (2 gule): Jonny Hansen (Strømmen).
Hansen får direkte rødt kort. Uvisst hva som har skjedd. Strømmen-trener Berntsen blir vist på tribunen.Kan virke som Hansen har brukt albuen utenfor spillet

På VG debatt er det en som så at Hansen slo ned en Lyn spiller:
Rødt kort til en Strømmens nummer 7; Hansen, etter ordre fra fjerdedommer.
Kortet kom noe sent etter Hansen slo ned en Lyn-spiller.

Papirutgaven til VG skriver at Hansen fikk marsjordre etter en stygg ettersleng og nettsiden til Lyn skriver at Hansen var oppe med en albu etter en tøff duell på midtbanen.

Alle som mente noe om det røde kortet hadde sett de samme tv-bildene. Hva mener du?

ff

Share

Én tanke om “Rødt..?

  1. Tilbaketråkk: Sesongen så langt

Legg inn en kommentar