2. runde køppen: Strømmen – Svina (aka LSK)

das-lsk1

Vi slipper å vente til neste år med å knuse pakket fra stedet vår skaper vil oversvømme.

Gladnytt! Du slipper å vente helt til Adecco neste år for å få se Romerikes eneste ekte lokalderby. Onsdag 27. mai kl 18:00 møtes Strømmen og Lillestrøm i 2. runde i NM. Dette er kampen mellom optimisme og pessimisme. Mellom det kommunalt støtta tettstedet naturen prøver å legge under vann og stedet som har spiret og vokst bare på grunn av sin egen fortrefflighet, Strømmen.

Strømmen leder den innbyrdes statistikken for seriekampene klubbene i mellom og vil nå altså få sin første cupseier mot LSK. Sumpbønda har allerede begynt å grue seg.

Nettavisen tror også landets mest negative folk ryker denne kvelden.

Det blir spurveinngang på stadions nordlige inngangsport. Altså den nærmest sentrum. Det henstilles dermed til at alle med rødt og grått hjerte benytter hovedinngangen, nærmest Lørenskoggrensa. I en uttalelse fra styret i kanarifansen heter det; «vi håper hjemmefansen vil benytte portene som hjemmelaget har satt opp da vi har mer enn nok med å sloss oss selv imellom. Skal vi få en gjeng strømlinger opp i det hele vil det rett og slett bli for mye for oss».

«Med dette inngangssystemet slipper alle strømlinger fugle- og svineinnfulensa» heter det i en uttalelse fra Strømmens klubbhus.  Tribunen er delt opp slik at Strømmenfansen da selvfølgelig står på tribunehalvdelen nærmest klubbhuset. Dette er selvfølgelig dagen du ikler deg rødt og grått fra topp til tå. De som har flagg tar selvfølgelig også disse med.

Portene er åpne fra klokken 16.30 og der står folk klare til å servere deg middag! Feiringa av avansementet tar vi på klubbhuset hvor det vil bli god mat, godt drikke og CL-finale!

Share

5 tanker om “2. runde køppen: Strømmen – Svina (aka LSK)

 1. Dette blir gøy. Den som ikke går fra Stadion med sår hals etter denne kampen bør skjærpe seg. Her skal vi vise gutta våre at vi støtter de hele kampen.
  Først LSK2…så LSK. Kan jo ikke bli en bedre sesong av dette…

 2. Har akkurat vært innom hjemesiden til laget fra dumpa:-)
  Tror apotekene der nede bør få avgårde en diger bestilling på nerveberoligende til sine leverandører.
  Trygdemisbrukersupporterne (uten lyspunkter så langt i år) som av en eller annen uforståelig grunn vanker på åråsen planlegger å snike seg inn og det kan jeg jo forsåvidt godt forstå så blir det en rød/grå tråd over det hele. (de vil jo sikkert snike seg ut igjen etter nederlaget også)
  Dersom det skal grilles i forbindelse med kampen, vil jeg foreslå at vi bytter ut hamburgerne med kyllingvinger.

 3. Leste detta jeg og,spurva pisser i buksa nå! Strømmen var det eneste laget de ville slippe å møte!! jeg spår at vi vinner 2-0..scoringer av Alan og Petter`n…

  Drømmescenario: 5 min igjen…Strømmen leder 2-0….Greyhounds drar i gang «RYKKER NEEEEED,RYKKER NEEEEED,RYKKER NEEED»…PRICELESS!!!

  Dra i gang gutta i morra og lag et helvete på borettslagets krøllgress!!

  GRÅ OG RØD TIL JEG DØR!

 4. STRØMMEN IDRETTSFORENING FOTBALLGRUP
  registreringsnummer: 984 014 201
  så langt kr 51 037,- 239 registrerte spillere
  Antar det er noen som har glemt å registrere seg,,,,

Legg inn en kommentar