NRK med pre-kamp rapport i kveld!

nrk

Statskanalen setter fokus på derby

Siste nytt fra en som «daglig» har en tur innom vår vakre stadion for enten å gjøre en jobb for klubben, eller for å hente inn nettopp siste nytt.

NRK1 var og filmet der i går. Da jeg så hvem som ble intervjuet trakk jeg meg sakte men sikkert ut av området. Men det var ikke til å unngå å se at daglig leder Per Nygren satt bak kamerafolka og gliste rått under intervjuet. Det jeg har klart å fange opp er at NRK1 har laget en
reportasje i forkant av kampen. Intervjuer, nostalgi spenningen etc. De har filmet inne i klubbhuset i tillegg.
Så til det jeg observerte, og som kan bli en «høydare»:

Dere husker sikkert gode gamle MuppetShow. 2 gamle gretne gubber på galleriet………Ja…det var disse som satt på tribunen under gårsdagens A-lagstrening med en NRK-fyr imellom seg samt en mikrofon med blå «tut» som tydeligvis viste NRK. Og hvem disse 2 gamle gretne fyrene er…….ja det kan dere glede dere til å se i kveld i sendingen på NRK1 kl.2100 (sikkert i sporten).  Jeg vet hvem det er……nei ikke meg (Magne)………! Dette tror jeg bør «teipes»….(hvis det ikke blir sensurert da…).

Gled dere !!!

Var en tur nede på banen og snakket med Alan under oppvarming. Han tvilte på om han ville være klar til kampen. Han vil så gjerne, så kan hende han dytter i seg en mengde tabletter og spiller kampen. Han hadde selvsagt jævla lyst som han sa…… Johan Nås må sikkert stå over. Det bekymrer ikke meg. Synes han innimellom gjør mye rart. Med Trond Olsen på plass er jeg mer enn happy.

HUSK: NRK1 i kveld kl.2100 !!!!!!

Share

Legg inn en kommentar