Storseier!

Endelig ute av sumpa?

Endelig ute av sumpa?

Endelig løsnet det! Finspillet fungerte omsider helt fram til motstanderens mål. Dessverre for Alta var de offerlammet når proppen omsider løsnet! En festforestilling foran vel 350 tilskuere bør lokke flere til stadion neste gang. Resultatet ble 6-1 etter mål av Haugstad, Nås, Rygg, Hagen og Moen x 2!

Share

8 tanker om “Storseier!

  1. Stolt av gutta i dag. Ranheim har ikke mer en ett tap mindre en oss og kun 4 plussmål. Hvorfor skal vi ikke kunne reise hjem fra barteland med nye 3 points til helgen? Dette har snudd !!!!!

  2. Dette er strålende! Nå må vi bare håpe at gutta kommer ned på jorden før Ranheim kampen. Da har vi gode muligheter. Det er imidlertid ofte at lag som vinner mye taper kampen etter og omvendt. La oss ikke håpe det skjer:-)

  3. Herlig gutta…. men vi er nødt til å markedsføre oss bedre tror jeg men hvordan vet jeg ikke.. Kansje noe som har noen forslag?? For 370 tilskuere på en Adecco kamp er ALT for dårlig

  4. Utrolig dårlig med folk. Men det er desverre et kjent fenomen. Folk er så trege at en blir like forbause uke inn og uke ut.

  5. For et ektepar koster det 350 kroner med parkering. Med en vaffel og kaffe blir det over 400 kroner for oss. Er det rart det ikke kommer flere tilskuere enn de som er i «den harde kjerne» ?

  6. Kr 150 pr voksenbillett blir 300 spenn for et ektepar det ja. Hvor mye burde det ha kostet? 120.- for stå og 150.- for sitte hadde kanskje vært mer passende… billigst i Adecco i så fall. Selv om det ikke gjelder alle er det verdt å merke seg at ungdom (16-19 år) og honnør betaler kr 80.- og at barn kommer inn gratis. Så hvorfor ikke ta med svigermor og ta med alle unga i gata i samme slengen?

    (Vafler i koisken, parkering nærmest mulig, brus på vei hjem, øl på Smelteriet og lodd blir det vel litt feil å regne med i prisen..?)

Legg inn en kommentar