5 tanker om “Tap mot Pors

  1. Da trenger du bare vanlig sykkel Magne. Pinlig er vel det mest dekkende ordet for at interessen ikke er stor nok til at vi kan sende en buss med strømlinger nedover. Her skal gutta ut i, sannsynligvis, den tøffeste bortekampen i høst, leder med 7 poeng og er på god vei mot Adecco..

  2. Kan ikke si det bedre selv. Dette er FLAUT !!!!! Trodde virkelig at det var nå vi skulle vise at vi bryr oss. Men nei…….jeg blir ikke overrasket !

  3. Jeg peronelig jobber på Gjøvik i helga så jeg har ikke sjans, så jeg tenkte jeg ikke skulle si noe. Men enig med deg magne at dette er faen i meg pinelig og flaut, Blir spenende å se hvor mange som kommer på klubbhuset i morgen å høre hva som er unnskyldningen for at de kunne dra dit å ikke til porsgrunn.Hvis vi rykker opp da skal vi farte rundt på fotballarenaer feks Gjemselund hvor det er ca 2000 på hver hjemme kamp,hvor vi kommer med 7-8 supportere + et trener team nei fy F… her MÅ noe gjøres

  4. Synes det er trist og skuffende at så få meldte seg på tur.
    Det er lov å ha andre ting på plakaten. Det er ikke det.
    Men om det kommer 40 stk. på Strømmen Stadion, for å høre/se kampen. Ville de kunne tatt turen til Porsgrunn og sett denne kampen live. Prisen ville kommet på rundt 150,- kroner pr . prs. for turen
    Hva skjer om de viser en kamp på tv i fra stadion, om vi skulle rykke opp, skal dere sitte hjemme å sw om dere ser dere selv på tv?

Legg inn en kommentar