Norway Cup: Mot gamle høyder..?

Fredag i uke 31 betyr kvartfinaler i Norway Cup, et sted Strømmen ikke har vært representert på årevis. Men med en imponerende evne til å avgjøre kampene til sin fordel er juniorlaget klare for kvartfinale i morgen fredag kl 10:00 på bane 7 (Ekeberg).

Vi ser ikke bort i fra at laget kan gå hele veien…

Bildene viser gamle stolte Strømmenminner i Norway Cup. Til venstre er det Lasse Olsen som tar i mot pokalen etter juniortriumfen i 1983 og til høyre er det Rune Steinlein som hever pokalen på vegne av de berømte Kulturputtene. Det er på høy tid å bytte ut de gamle minnene med noe litt nyere, for eksempel at juniorlaget vinner klasse A i Norway Cup 2010.

Mer om veien til kvartfinalen kan du lese på www.strommen-if.no men vi kan ikke la være å kort nevne de to siste kampene. I 16. delsfinalen lå Strømmen under 0-2 mot brasilianske Sao Paulo. Etter å ha fått to spillere og en trener utvist i en situasjon hvor Strømmen selv hadde frispark (..!) så det hele beksvart ut. Men en snau halvtime og tre dødballer senere var sluttresultatet 3-2 eeo til Strømmen. Klart for 8. delsfinale og med Skeid på den andre banehalvdelen var det vel liten tvil om hvem som var favoritter. Da to sjansefattige omganger og to like sjansefattige ekstraomganger var unnagjort vant Strømmen 5-4 på straffer.

Motstander i kvartfinalen (spilles fredag kl 10:00 på Ekeberg bane 7) er Bergen Nord og vinneren av den kampen møter vinneren av Lørenskog og Debica MKS i semifinalen. Se for øvrig figuren under for en oppdatering for klasse A (junior – G18) i årets Norway Cup.

Share

Én tanke om “Norway Cup: Mot gamle høyder..?

  1. Fantastisk artig! Strømmen har solid dekning av Norway cup, men dette var en kamp jeg ikke hadde tid til å vente på referat fra, men fant det gledelige resultatet på Norway cups resultatservice. Fra kvartfinalen og inn kan alt skje. Lykke til!

Legg inn en kommentar