Ett år!

Greyhoundsweb.no har i dag vært på nett i ett år. Vi venter ikke at noen andre vil markere det og tar derfor skjea i egen hånd! I romjula 2006, èn måned etter lansering, presenterte vi en oppsummering av den første måneden. Vi byr nå på en tilsvarende oppsummering for det første året og imøteser alle gratulasjoner, synspunkter, kritikk og andre innspill.

Ill. Flaggborg. Greyhoundsweb ett år
Bilde fra Wikipedia Commons.

Greyhoundsweb.no er ikke et omfattende nettsted, det er nettsiden til supporterne til en liten klubb på et lite tettsted, men helt uinteressante er vi åpenbart ikke. På ett år har vi hatt knapt 5 000 besøkende som samlet har besøkt oss knapt 22 000 ganger. Det gir et snitt på på ca 60 besøk per dag. Om ikke det er et tall til å få hakeslipp av er det definitivt for mange til kun å utgjøre venner og familie av spillere, jeg tror vel heller ikke de besøker Greyhoundsweb.no hver dag. Antall besøk per uke blir ca 400. Hver besøkende er innom tre sider, for de fleste betyr det antakelig forsiden og to sider til. Det er ikke så verst for et nettsted hvor alt det vesentligste av innhold presenteres i sin helhet på forsiden. Snitt besøkstid er fem minutter. For meg betyr det at de som kommer på besøk tar seg tid til å lese det som står skrevet og at de ser etter andre interessante artikler de ikke har lest hver gang de er innom.

Den suverent viktigste kilden til besøkende er Strømmen IF. Nesten 80 % av våre besøkende kommer derfra. 10 % skriver inn adressen direkte eller har oss som bokmerke, øvrige 10 % fordeler seg på diverse nettsteder hvorav ingen skiller seg særlig ut. Den suverent mest populære søkefrasen som har ledet til greyhoundsweb.no er Kjetil Rydje. Han er av alle omtalt som en trivelig mann og er åpenbart også en populær mann. Av spillere er Marius Ulekleiv den mest interessante, fulgt av Shkodran Rexhaj, tross betydelig potensial for stavefeil, og Petter Larsen, på tross av at han er spiller i en annen klubb! At kombinasjonen sykling promille har gitt tre besøkende gleder denne skribenten. Jeg tipper de ble veldig mye klokere av denne diskusjonen.

Blant artikler med høyt antall besøkende er mange av turplanleggingsartiklene (puh!). Ikke unaturlig, dette er artikler mange besøkte igjen og igjen for å se hvem som blir med på tur. Verdt å nevne er også artikkelen som heter Skjettenspillerne pissa på Strømmen som på tross av at den er relativt ny er den 20. mest leste artikkelen. Hadde landets presse opptrådt redelig og oppgitt Greyhoundsweb.no som kilde når de omtale episoden hadde den utvilsomt vært den mest besøkte.

Etter ett år er det skrevet 193 artikler og 656 kommentarer. Det er langt unna tempoet den første måneden, men annet var heller ikke å vente. Vi er meget fornøyd med en artikkel ca hver 2. dag og veldig fornøyd med at det for mange har blitt en vane å bidra med kommentarer!

Er vi så fornøyd? Stort sett. Hva synes du?

Share

8 tanker om “Ett år!

 1. Gratulerer med 1 års dagen. Håper dere forsetter i samme tempo.
  Er innom minst en gang om dagen., bare må se her, bare må….

 2. Denne siden er kommet for å bli….. Stå på å gratulerer så mye med et års dagen, jeg er ihvertfall stor fornøyd

 3. Jeg vil på vegne av meg selv og laget gratulere så mye med 1 års dagen i går, 26. nov. Vi i Strømmen håper Greyhounds har kommet for å bli da dere har vært med å skape blest rundt klubben, stått oss bi i gode og onde dager, og ikke minst vært en stor informasjonskanal ut til alle som er opptatt av å følge klubben i sitt hjerte. Det er med mennesker som dere små dråper til slutt blir til en stor dam. Jeg håper derfor at tilveksten i de neste sessonger blir stor og at vi en vakker dag kan være stolte av å ha en tilhengerskare som ruver på toppen i norsk 2. divisjon.

  Takk for all støtten i 2007!

  Håper vi ses på lørdag…

  Mvh

  Siggen #19

 4. Takker for en flott og levende side.
  Det har vært mye bra stoff og sikkert mye arbeide for ildsjelene bak siden.
  Spesiell har oppsummeringen og skriveriene om tiden fra 1911- vært moro å følge.
  Er de mulig å legge ut noe fra den politianmeldte fanzine som en følgetong, til glede for Bård og andre lesere?

 5. Alle utgavene av «Grå Stær» er overlevert for scanning for leeeeenge siden. Hvordan går det med den saken Mozart? Har ikke sett snurten av de verdifulle utgavene siden….

 6. Kan vi ikke prøve å bli med på dette da?
  Dersom vi klarer å få med mange nok kan vi kanskje vinne noen kroner som kan tilfalle Greyhounds som et bidrag til å holde aktivitetsnivået oppe.
  I 2007 havnet SIF på 4 plass i denne konkuransen

  Syntes forøvrig også at Greyhounds gjør en kjempejobb, men er det mulig å sette igang med en medlemsverving? (Medlemsavgift kr 100 feks)
  Kanskje klubben kan bli med på et eller annet i den forbindelse? (1 gratis adgang for nye medlemmer feks)

  NM i fotballquiz 2008 30. mars – 31. oktober
  Nok en gang inviterer Fotballquiz.com til NM i fotballquiz. Som vanlig starter konkurransen samtidig med at Eliteserien i fotball sparkes i gang.
  I år vil det bli pengepremier. Hvor mye vil være avhengig av aktiviteten i konkurransen.
  I perioden frem til oppstart vil det bli forandringer slik at alt er klart nå poengene skal begynne å telle.

  ALLE MÅ REGISTRERE SEG PÅ NYTT FØR DE KAN DELTA I NM!
  http://www.fotballquiz.com/nmquiz/index.php?feil=2

 7. Tilbaketråkk: Strømmen Greyhounds » Sesong to overstått

Legg inn en kommentar