Sesong to overstått

Nok en sesong er gjennomført og klubben berget skinnet med et nødskrik. Greyhoundsweb.no er derimot bare en baby og har nettopp har fullført sin 2. sesong. Utviklingen fra 2 års-stadiet er som kjent rivende, men babyer trenger som kjent plenty med omsorg, pleie og oppmerksomhet for å utvikle seg videre! Tiden er inne for å gjøre opp status hva gjelder utvikling siden starten. Den videre utviklingen vil avhenge av innsatsen som investeres.


Kilde: roarpett

Vi har gjort opp status to ganger tidligere. Etter èn måned og etter ett år. Status nå er at at vi siden lansering har vi hatt 44 000 besøk, fra 10 000 forskjellige besøkende og totalt 122 000 sidevisninger. Antall innbyggere på Strømmen er ca 8 000. Vår hovedkilde til besøk er Strømmen IFs nettsider som har levert 73% av alle besøkende. (Hvor mange besøkende får dere av oss?). Søkeordet som har gitt flest besøkende er Strømmen Greyhounds etterfulgt av Kjetil Rydje. Ingen spillere er på topp fem. Alle spillere blir forøvrig også forbigått av Eirik Hesla som er nummer seks. Han er også kjent som han kjekke legen i Sykehuset på TV3. Vil du ha kontakt med ham anbefaler jeg at du forsøker eirik.heslaKRØLLALFAahus.no, hos oss finner du lite om ham.

Så til hva vi har produsert. Siden starten er det skrevet 297 innlegg som har blitt fulgt opp av 1 307 kommentarer. De som sammenligner med tidligere oppsummeringer vil se at produkstempoet er redusert noe, men 100 artikler på i underkant av ett år siden sist oppsummering gir en ny artikkel omtrent hver 3. dag. Vi skammer oss ikke over det.

Hva videre? Har vi gjort vårt og bør legges ned? Har skribentene blitt surmagede og bør erstattes av friskt blod? Er artiklene spissere og bedre enn noen sinne? Brenner du inne med flammende innlegg, men savner et publikum? Har du sett noe på andre nettsteder som du synes vi ha? Bør vi markere steget inn i 2009 med å knytte greyhoundsweb.no mot Facebook, Flickr, Twitter og lignende farsotter? Bruk gjerne kommentarfeltet for å komme med forslag. Ønsker du å bidra er du velkommen til å ta kontakt!

Share

Legg inn en kommentar