Sykkeltur til Greibanen

Neste kamp, mot Groruddalen, spilles på lørdag. Det er vår, metrologene garanterer sommervær og avstanden hjemmefra er ikke spesielt lang hvis du bor i eller ved Strømmen. Hva er vel bedre da enn å kombinere fotball med en sykkeltur?

Redaksjonen i Greyhoundsweb.no består av ansvarlige mennesker som vil dere kjære leser alt godt. Alt godt innbefatter utvilsomt en sykkeltur på 10,1 km (gitt at du anser Strømmen stadion som hjem). En sykkeltur vil gi deg sårt tiltrengt mosjon. Det vil gi deg oppmerksomhet når du kommer svette fram, kanskje enda mer oppmerksomhet hvis du ikke er svett? Taper Strømmen igjen er turen likevel ikke forgjeves, du har trent og er sannsynligvis passe selvtilfreds. Sykling kan dessuten, til forskjell fra bilkjøring, utmerket kombineres med pils. Har du ikke funnet fram sykkelen er utvilsomt tiden inne. Jeg anbefaler at du handler 12 pils på fredag. De første seks nyter du mens du oljer kjedet på fredag. De siste seks tar du med deg til Greibanen og nyter under kampen. Har du ikke fått beundrende blikk for å komme svett og syklende får du i det minste misunnelige blikk når du heller i deg pils etter pils.

Sykkelrute Strømmen stadion til Greibanen

Sykkelturen er utførlig tegnet inn på www.bikely.com. Kort oppsummert går turen fra Strømmen stadion, via Vittenberg til Fjellhamar, forbi Lørenskog stasjon til Høybråthen, over Haugenstua, langs Østre Aker i retning Grorud, via Kaldbakken til Greibanen. En behagelig rute, men med noen kuperte partier som illustrasjonen viser. Studer løypa før du sykler hjemmefra og noter om nødvendig noen stikkord. Ruta kan selvsagt også lastes ned til din GPS.

Høydeprofil sykkelrute Strømmen stadion til Greibanen

God tur!

Share

9 tanker om “Sykkeltur til Greibanen

 1. Er vel strengt tatt like ulovlig å sykle i alkoholpåvirket tilstand, som det er å kjøre bil!?

 2. Jeg foreslår at vi starter rett etter NM kampen for jr.laget (ca kl 13:45) fra Strømmen Stadion, Eller er det for sent?

 3. Er vel strengt tatt like ulovlig å sykle i alkoholpåvirket tilstand, som det er å kjøre bil!?

  Juridisk er jeg sikker på at du har rett. Du kan miste sertifkat for bil ved å sykle med promille. Sedvane tilsier imidlertid at det er langt mindre alvorlig å sykle enn å kjøre bil med promille. Jeg vil i tilegg påstå at riskoen for å bli stoppet i promillekontroll er langt mindre som syklist enn som bilist. Vurdert ut i fra forsvarlighetsprinsippet mener jeg også sykling med promille er mulig å forsvare. Risko for alvorlig skade på seg selv øker antakelig betydelig, risko for alvorlig skade på andre vil jeg anta fortsatt er relativt lav sammenlignet med bilkjøring – med eller uten promille.

  Promillesykling ville forøvrig vært interessant som en samfunnsøkonomisk problemstilling. Noen bør regne på kostnad ved økt skadefrekvens sett i forhold til folkehelsegevinsten av sykling.

 4. Vi kan ha noen av de små supporterflaggene til å feste på sykklene, så synes vi og høres? godt i terrenget.
  De kan kjøpes i Stadionkiosken.
  Gleder meg til å sykkle gjennom norges vakkreste dalføre.

 5. Har Petter Larsen vært skadet?
  Vår tidligere superhelt har så langt BARE fått ca 20 min på banen i Haugesund.
  Kanske han lengter hjem til snart nyrestaurerte Strømmen Stadion, mulig han kan komme om han lager en 3-4 selvmål der borte på Haugalandet

 6. Har ingen peiling på hva som står på for Petter`n i araberland. Gjør ingenting om han skulle ønske seg hjem til et bedre klima nei…

 7. Tilbaketråkk: Strømmen Greyhounds » Ett år!

Legg inn en kommentar