53 tanker om “Diskusjonsforum fremover..

 1. Fin artikkel om SIF i dagens papirutgave av RB. Roy Jensen («gammel» sif-gutt) har spytta inn godt med spenn til talentarbeidet. Foruten at Thomas Berntsen og Per Eriksen allerde er i gang med talentjobbingen er håpet nå også å få inn Tom Selmer og Espen Haug. Hatten av!

  Også snakk om planleggingen av tribunetak på stadion. Det blir visst en realitet allerede til neste år! Det er stas for oss som ønsker litt stemning. Ekstra folk på kamp blir det vel også. Hvor mange har vi tapt opp igjenom årene pga. regn?

  Må også berømme Torvik i RB for en gang skyld. Vedrørende Huitfeldt er blitt kultur- og idrettsminister er det snakk om å få henne på Åråsen. Torvik: Det kan by seg en sjanse til lokaloppgjør i 1. divisjon mot Strømmen neste år? Svar Per Mathisen (leder i LSK); Den diskusjonen tar jeg ikke. Det skal ikke skje.

  MEN, det er faktisk en veldig stor sjanse for at LSK må ut i kvalik! Brann hjemme og Molde borte borger ikke for mange poeng… Sesongen er ikke over!

 2. Greyhounds har helt siden starten vært en perifer supportklubk for Strømmen IF.
  Det er ingen organisasjon med betalende medlemsmasse.
  Men ettersom det er flere som kommer på kampene, og trafikken på nettsiden vokser. Er det blitt snakket om å la Greyhounds bli en «normal» supportklubb, med en betalande medlemsmasse.
  Men for at dette skal bli noe av må det være noen som ønsker å sitte i et styre.
  Er det oppsluttning om dette, kan vi avtale et møte. Si din mening og om du ønsker å bidra.

 3. Jeg stiller opp på et møte. Kan helt sikkert bidra på ett eller annet område. Viktig at vi som følger klubben fra tribunen kommer på banen nå.

 4. Selvfølgelig,, Aarnes stiller evnt på et møte han.. skulle bare mangle om man ikke skulle yte litt ekstra for klubben nå, for nå trenger gutta et solid publikum fremover.. Så nok en gang skulle det være behov for et eller annet jeg kan bidra med så stiller ihvertfall jeg opp. Eneste problemet er at jeg jobber på gjøvik frem til jul så før det blir det litt knotete men etter jul ..Ja jøss

 5. Hva som skal bli fordelene er noe vi må forhandle frem klubb og utesteder. Men hvis vi møtes kan vi sammen komme opp med ideer og forslag.

 6. Skryt av fotballmann og økonomi proffesor Norbrekken i dagens Rb.Er vel ikke lenge før fotballforbundet prøver å slå kloa i han Per!

 7. VI avslutta med stil,Norges beste 2 divisjonslag ingen over ingen ved siden av!NÅ VENTER VI BARE PÅ ÅR 201020102010!!!!!!!!!!

 8. Slliten gjeng som snart reiser hjemover fra kristiansand, vi bekrefter at været ikke alltid er godt på det blide sørlandet……riverdance av Daly!

 9. Sitter å ser på MJØNNDALEN hØNEFOSS på tv`n nå, og hvis Hønefoss er det beste laget i Adecco bør vi fint kunne klare oss i den ligaen..Bedrøvelig fotball til å være landets nest beste liga

 10. Gratulerer spillere, trenere, ledere, dugnadsgjenger, sponsorer, supporterklubb og tilskuere med en fantastisk gjennomført sesong. Hvem skulle trodd at dette var mulig å oppnå for klubben vår. Det er ikke såå lenge siden vi berget plassen mot et toppet Stabekk 2.
  Lykke til alle sammen med den sportslige utfordringen som vi møter i 2010 og håper vi kan bli maaange på årsfesten.

 11. Ja, den siste der er viktig å informere om. Førstkommende lørdag arrangeres den årlige fotbalfesten på Strømmen. Denne gang på Folkets Hus. 280 spenn og inngang og mat er i boks. Her blir det full rulle utover i de små timer. A-lagsspillerne kommer, det blir prisutdelinger etc. Hva med supporterne? Kommer dere? Det er åpent for de som har hjerte for Strømmen-fotballen. Hva med å gi en pris til supporternes spiller? Tanker rund dette? Avstemming?

 12. Godt med folk innom her – bra det, men litt lite aktivitet med tanke på at vi skal tre inn i proffotballens verden. Ingen som har noen meninger om hva som skal skje fremover? Nye spillere inn og eksisterende spillere på vei ut? Nygren, Berntsen og/eller Myhre for President? Ris/ros til oss selv (SG) eller denne siden? Ting dere savner eller vil ha vekk?

  Greyhoundsweb har som ambisjon å være mer levende denne vinteren enn noen vintere før. Vi skal ta Adecco-nivået på strak arm. Vi skal levere gode artikler og følge med hva som skjer rundt klubben, for det blir helt sikkert mye. MEN, vi har et sterkt ønske om at alle som bryr seg deltar med innspill, kommentarer og diskusjon. Bare på den måten kommer vi videre.

 13. Og et av områdene som enhver supporter bør ha en mening om er hva vi bør ha av salgsartikler/supporterutstyr. Nå har vi vinteren på oss til å komme på banen med et utvalg av effekter. Noen som har meninger rundt dette? Selv er jeg sterk tilhenger av en supporterjakke slik nærmest alle andre «storlag» i norsk fotball har. Collegejakke med skrift nedover armene. Henger dere med? Og et bredere utvalg av overdeler (t-skjorter/hettegensere/annet…..)Kunne vi få et par-tre mann på «banen» til å være med å utforme ett «kult» klistremerke til bruk på Trabant’ene våre? Supportermerke, IKKE klubbmerke………(det ha vi)Hva med «bannere» og annet til bruk når sesongen begynner. Vi må nok få på plass en tifogruppe, men det tar vi etter at vi har fått satt oss ned til en felles samtale for å fordele oppgaver fremover. Me det er da noe å tenke på det jeg her nevner. Kom med forslag/tanker rundt dette…

 14. Har snakket med Gudfar om å få i stand en kveld over nyåret. Mest sannsynlig en torsdag. Men veldig enig med MaWo.

 15. Helt enig nå må vi supporterene på banen å vise oss frem..Syntes MaWo har masse gode forslag å komme med , nå er det bare å prøve å følge opp. Jeg for min del stiller gjerne opp på det som måtte være for å få til et skikkelig supporter team på Strømmen… Vi går en herlig tid i vente gutta og damene og

 16. Snadder treningskamp er spikra! Lillestrøm – Strømmen IF. Lørdag 23. januar kl. 14.00 i LSK-hallen. Skal bli deilig å spille på oss litt selvtillit og ribbe fjærkreet for det samme!

 17. LSK, Litt Stuslige Kanaris.
  Håper alle som en legger alle andre planer til siden, for å være i kledd rødt og grått. Denne dagen.
  Per, sørg for at vi får nok billetter.

 18. Noen som vet hvilke farger Team Strømmen skal spille med i cupfinalen? Alene med kidza og vurderer å ta turen, men det forutsetter selvsagt at de ikke spiller i en viss farge. Ungene kan få mareritt. Noen som kjenner noen som vet?

 19. Den var bra….Når Fornebu ble en del av hovedstaden er meg ukjent. Trodde det var Bærum jeg. Men så visste jeg ikke at Romerike skrives Romeriket heller…

 20. Tenk å gå fra å være, Romerikes stolthet, til en del av fjærkre klubben. Håper de taper, av den grunn. Men på en annen måte morro om de vant som Strømmen. Å etter det rakna helt

 21. Fin tur til Fredrikstad stadion neste år!! Alexander Forsberg er forøvrig Strømmen-gutt. Noe å prøve og hente hjem?

 22. Sogndal og Fredrikstad i 1 div. Om det blir Kongsvinger eller Sarpsborg som rykker opp spiller ingen rolle for selve turen.

 23. Enig. Korte turer som man reiser uansett. Espen Olsen er definitivt en mann som bør være aktuell spør du meg. (Vår, supportere, sin jobb er ikke å tenke økonomi)) Tenk at gutten ble sendt på dør en gang i tiden. Fotballen er rar…

 24. Heisann, da er det mer eller mindre avgjort, hvem vi møter i Adecco i 2010.
  Noen av disse lagene er lettere å få med seg live, diss er;

  Sarpsborg 08/Kongsvinger
  Ham/Kam/Lyn
  Mjøndalen
  Moss
  Follo
  NIL Trysil

  Dette bør de fleste få med seg.

  Sogndal, Løv/Ham, Bryne, Sandnes, Ranheim er et like stykke, men slett ikke umulig å få med seg en del av disse kampene.

  Turer til Tromsdalen, Alta eller Bodø er ikke like enkelt.

  Men en ting er sikkert, gleder med til terminlista kommer.

 25. kommentar til at E.Olsen ikke ble vurdert som god nok,da han gikk til Lørenskog.Strømmen sa nei takk til både Erik Thorstvedt og Erik mykkland da de havna i Eik henholtsvis Bryne så fotballen kan virke rar men omstendighetene avgjør som regel hvem som slår til feks. Clayton Zhane flopp i Molde helt i Lsk.Det er det som gjør det så fasinerende.

 26. Synes MaWo har veldig mange bra innspill i innlegget han skrev 29 oktober om diverse satsinger innen supportergruppa. Er veldig interessert i å få igang noe skikkelig, deriblandt en tifogruppe som MaWo sier. Gensere og jakker er også en god idè med tanke på at vi må vise hvem vi er. To stangs burde vi også få til, synes nå jeg 🙂 Er tromme noe og satse på? Skjønt at vi er et visst antall da vi bruker den og tromme ikke er for bønder!

 27. Fint at du er interessert i å bidra lax. Jeg tror ikke vi skal utelukke noe som helst av initiativ. Så lenge vi har folk til å bidra er alt mulig. Selve «tromme-debatten» vil jeg tippe det er delte meninger om. Vi kommer innom kort til å invitere til ett åpent møte hvor dette er ting som kan diskuteres i plenum. Fint at du, og andre, derfor kommer med ideèr som folk kan ta stilling til og ha en formening om når vi (deg inkludert håper jeg) møtes.

 28. Bra med initiativ lax, helt enig med deg vi trenger en Tifo gruppe…er med på ALT untatt trommer … bombatromma hører hjemme i sumpa og jeg får flass i øra bare å tenke på den , og for guds skyld må dem der nede ikke få på oss at vi har tatt noen ideer fra dem… dette skal vi klare selv, men kjempe bra med egasjemang

 29. Hei alle supportere er det non av dere som kan være med å ta brøytevakter på Stadion i vinter.
  Vi er avhengige av å få med flere som kan være med på dette.
  Dersom dere har lyst og anledning, ta kontakt med Terje på Mobil 47482603 så snart som mulig.

 30. En oppdatering på spillertroppen:

  De fleste får vel ikke RB i postkassen…(kan du skjønne?) så her er en oppdatering på hva som skjer på spillerfronten i klubben;

  Forsvinner ut; Jan Otto Mostue (spekulert i moderklubben Kurland), Tommy Sand, Trond Olsen og Martin Reier.

  På kontrakt: Nordnes (*), Hording(*), Skogseide (**), Nås, Krogsgård (*), Kampen (*), Sesam (*), Kampen (*), Rygg, Haugstad, Jakirovic.

  Dialog: Waters, Kamark, Melby, Boberg, J. Hansen, P. Larsen, Castilla, Rexhaj, Heiaas og Zamble.

  Det loves forøvrig fine forsterkninger…
  * = nysignert for 2 år.
  ** = nysignert for 1 år

 31. Banen må holdes perfekt for at våre gutter skal stå best mulig rustet til sesongstart.
  Arbeidet består i at vi som er brøytevakter står på en vaktliste og holder banen fri for snø gjennom vinteren, jobben gjøres med traktor. Opplæring vil bli gitt.
  Ta kontakt med meg snarest om det er noe du kan tenke deg å være med på.
  Vi trenger 8-10 stykk
  Terje 47482603

 32. Jeg blir selfølgelig og finne på møtet. En liten ting som hadde vært lurt; Om noen av dere har peiling på web, så hadde et forum kanskje vært en ide? Vi trenger vell noe der vi kan diskutere delt inn i flere kategorier. Har forresten et par ideer til sanger!

 33. @lax: Et forum er en utmerket idè. Vi hadde et forum tidligere, men det var svært lav aktivitet, mye fordi diskusjoner primært gikk i form av kommentarer til artikler. På et tidspunktet ble det vurdert som mest fornuftig å avvikle forumet fremfor å ha et heller dødt forum. Økt engasjement som følge av opprykk gir kanskje grunnlag for et forum? Hva mener folk? Er det grunnlag for et rendyrket diskusjonforum?

Legg inn en kommentar