Opprykket er definitivt – vi spiller i Adecco 2010!

Faksimilie_SIF.no_opprykkSå er det ingen teorier som kan ta fra oss opprykket! Strømmen slo enkelt  FK Tønsberg 2-1 hjemme i dag. Seieren kunne vært langt større. En stor dag for alle i og rundt klubben! Berntsen ble skuffet hvis  det ikke dukket opp rundt 500 tilskuere. Han fikk svar på tiltale med over det dobbelte. Folk bryr seg. Leverer laget så kommer folk.

I dag skal det festes! Så er det Kristiansand, så er det neste år!

Share

32 tanker om “Opprykket er definitivt – vi spiller i Adecco 2010!

 1. Det hele føles nesten uvirkelig! Så deilig så deilig. Gleder meg allerede til neste år! Gratulerer alle sammen!

 2. Er strålende fornøyd med at fasiten min før sesongen gikk inn. Spilte 100 kroner på opprykk i november. 1500 tilbake i dag:-)
  Gratulerer alle sammen!!!

 3. Takker for en super sesong,målet var adecco i 2011.Vi har noen ledere som har tenkt i perspektiv ikke lenge siden vi lå med brukket rygg,dette har dere tatt i etapper.så til våre tiligere trenere kanskje spesiellt Robert Rognerud gratulerer med opprykket

 4. Meldte meg inn nå etter å ha fulgt strømmen i 2 kamper eidsvoll borte å tønsberg hjemme.Jeg synes dette er en klubb med Herlig publikum å glimrende fotball ble tatt kjempe godt i mot å er stolt av å kunne kalle meg strømmen patriot:)Takk for en knall kamp ses neste år i adeco ligaen heeeeeey:::

 5. Tror det ble det på han Aj. Snakka med han og det var noe om at han hadde bytta bort en signert drakt mot en t-shirt signert av Hanne Boel (eller hvordan det skrives). Ha-ha-ha. Bra han skjønta at det hadde gått over streken da……

 6. Denne kristiansand turen er det noe oppsluttning rundt den eller? å hva koster eventuelt flybilettene?Har bytta nick fra freseren til nygård bye the way Ha en knall dag folkens:)

 7. Da skjønner nok noen og en hver at det er på tide å ta kvelden… hahahahaha fikk meg en rimelig god latter her på morgenen akurat nå, også Hanne Boel da… jævelig bra

 8. He.he…Åsså den fina Strømmendrakta jeg hadde ! Blå penskjorte med Hanne Boel på brystet…….dette er ikke bra ! Kanskje like greit at jeg reiste hjem «noe» tidligere enn jeg først hadde håpet på. Ække bra dette…..Men hva f…betyr det i dag. VI ER I ADECCONNNNNN !!!!!!

 9. Der kom den første truselen.. Var litt kvass i utalesene min om gutta fra sumpa i chat bloggen i rb (sporten) i dag , hvor jeg sto frem med bilde og navn fordi jeg logget meg på via facebook.. 8 timer skulle det ta før jeg fikk den første `trusselen` på min innboks på fb om at jeg måtte passe kjeften min for jeg hadde jo stått frem med navn å bilde… HAHAHAHAAH SPØR OM JEG BRYR MEG A…. Måte bare dele det her

 10. Viss lillestrøm hadde tatt litt bedre vare på spillerene sine å rekrutert fra sitt 2 lag så hadde det vell vært håp nede i myra også.Er ikke strømmen sin feil att de faktisk klarer kunst stykke å spille underhåldene fotball å att du føler deg priviligert som suporter av å betale skarve 100 lappen for å se ett lag som hvet å ta vare på fans å faktisk score bøtte vis med mål.Gutta fra myra har bare seg selv å takke dette har strømmen klart ene å alene…)
  for unner 100 lappen mot åråsen sine 250 uten garati får mål å en helvetes tromme virvel fra ei stor tromme som ingen ende tar.Flaut:)

Legg inn en kommentar