Klebrig: Vi reiser til Lillehammer

transport.bmpI en eller annen form reiser vi til Lillehammer neste lørdag, 2. juni. Vi gir beng i bob-baner, curlinghaller og andre obskure idrettsanlegg de har der oppe. Vår destinasjon blir Stampesletta, Lillehammer sitt fotballstadion. Lillehammer bånner pr. nå tabellen. Med seier i OL-byen har vi en følelse av at vi legger de bak oss på tabellen for godt denne sesongen. Muligens vinker vi også farvel til bunnstrid for godt . Det må vi oppleve!

Vi regner med at noen strømlinger skal ta turen oppover langs Mjøsa`s bredder. Spre derfor budskapet slik at vi kan bli en god klikk der oppe. Mest naturlig er vel å satse på noen biler, alternativt tog. Skulle det vise seg at interessen er stor nok fixer vi buss. Bruk kommentarspaltene for å organisere slik at biler blir fylt opp, eller kom med forslag på tog.

NSB har aktuelle tider/priser:

Dato – avreise – ankomst – reisetid – pris

02.06 10:32 12:56 2:24 229,-
02.06 11:32 13:53 2:21 229,-
02.06 12:32 14:57 2:25 229,

Share

19 tanker om “Klebrig: Vi reiser til Lillehammer

 1. Tror tog er å fortrekke, så slipper man å krangle om hvem som skal kjøre hjem. 😉
  Å dette bør være en tur som frister, mye pga av det er artigere å bli full etter en seier.

 2. Jeg er klar for Lillehammer. Ett fett hva vi tar av transportmiddel. 229,- er det t/r ? Hvis ikke, så blir det dyrt……Uansett jeg er med.

 3. 229,- er en vei, så det er ikke dritbillig med NSB, men garantert morsomt . Det beste er selvfølgelig 30 stk og buss men….

 4. Da er vi 6 til nå. Tangen, HC, Mawo, Jendor, Steinar og Knugen.Meld dere på folkens! Må ha mer krutt!

 5. Guttelaget deltar i Briskebyturneringen i helgen, dersom det passer med kampprogrammet samler vi sammen en gjeng og kommer

 6. Jeg skal til Lillehammer, men må innom svigers. Mao ingen busstur på meg. Det viktigste er vel at jeg kommer på kampen:-)

 7. Definitivt viktigst at du kommer på kampen ja. Regner ikke med at du vil ha med resten av gjengen til Svigers, så vi andre får vel finne alternative reisemåter…..:-)

 8. SIF trenger flest mulig supportere på Stampesletta. Etter 4 strake tap har FFL på Lillehammer nå bestemt seg for at de skal ta poeng, og det skal skje i kampen mot Strømmen.

  Jeg refererer lokalavisa på Lillehammer i diskusjon om krise for FFL (tirs 29. mai): …..Krise blir det først om den trenden vi nå opplever fortsetter noen kamper til. Det skal bare ikke skje, for nå skal vi samle oss til det krafttaket som må til for at FFL-skuta skal styre inn tre poeng når Strømmen gjester Stampesletta………Sterk tro kan nærmest flytte fjell……

 9. Toget går 11.49 fra L.strøm stasjon i morgen. Fremme i Lillehammer rundt 14.00, hvor vi blir møtt av lokal guide som tar oss til beste pub! Fortsatt plasser på toget til alle som ikke har meldt seg.

Legg inn en kommentar