Tre nye poeng

Etter fredagens tjuvstart av den sjette serierunden har Strømmen beveget seg opp på den øvre halvdel av tabellen. Sjette plass og bare ni poeng til opprykk nå. Eventuelt tre poeng til nedrykk hvis noen skulle ønske å se den veien. Resten av kampene i runden vil trolig justere tabellposisjonen vår noe ned.

Kampen mot et svekket aristokratisk andrelag fra Østfold var kampen vi skulle vinne. Selv om FFK stilte med et par kjempekjøp – for eksempel en svær spiss og en begredelig venstreback – så var det lørdagens eliteseriekamp mot Vålerenga som var fokus i Plankebyen denne helga. Man kan jo ikke bruke folk som på lørdagskvelden skal sitte rolig på benken i en 2. divisjonskamp dagen før, dem kan jo bli slitne.

Strømmen stilte med følgende lag: Bent Brattbakken – Babs Akinyemi, Trond Olsen, Fredrik Mosengen, Nasser El-Barkani – Thomas Melby, Sigurd Dalen, Thomas Kopperud – Andreas Castilla, Christian Lamptey, Gezim Beqiri. Noe som skulle vise seg å være mer enn nok. Før pause ble det skapt mange store sjanser men det drøyde helt til omgangens siste minutt før Christian Lamptey (bildet) sørget for kampens første mål.christian_small.JPG

Andre omgang ble minst like mye enveiskjøring som den første. En mengde med sjanser ble misbrukt både før og etter 2-0 scoringen som kom kvarteret før slutt. Imponerende defensiv innsats av plankereservene forresten, dem hadde ti mann innenfor egen sekstenmeter og lot oss få avslutte tre ganger etter en corner før den fjerde avslutningen, fra Melby, endte i nettmaskene.

Dette var vår beste kamp så langt i årets sesong. Vi skaper en masse sjanser og kombinert med den defensive tryggheten er det full kontroll fra start til mål. Men det skal samtidig legges til at vi møtte er redusert og uinspirert B-lag som trolig hadde tapt mot de fleste denne fredagskvelden.

Kun 120 personer – 6 færre enn på forrige kjerringkamp – fant det bryet verdt å betale for å se på Strømmen i dag. Banens beste ble kåret ved hjelp av avstemning pr mobiltelefon og ikke uventet ble det nok en gang Babs. Og det var nok riktig det selv om det trolig gikk hardt utover kontantkortene til enkelte med hettegensere og capser på tribunen. Tre poeng på Stampesletta nå, og tre til hjemme mot laget til ”stemmen fra gresset” så blir det bra dette.

Share

9 tanker om “Tre nye poeng

 1. Hvor var dere på SIF-FFK2?
  Jeg forventer ikke klanen-tilstander, men noe mer enn «Strømmen» tre ganger klapp, hvert 10 minutt, må dere da greie!?? Ved opprykkskamper mot Ullern så var dere helt konge, hvor ble det av den gløden?
  Venter i spenning på hva dere finner på til neste kamp!

 2. Er jo helt enig med deg, men er ikke like lett når svært mange glimrer med sitt fravær. På den andre siden blir det jo heller ikke lett når «alle» bruker ordet dere, og ikke oss. Du som er både vif/sif er jo midt i blinken for å være med å skape stemning. Vi har definitivt et bra potensiale i Sif, det viste vi som du nevner i kvalik.kampene. Strømmen 3x klapp blir nok desverre enn gjenganger når vi er 10 stk….Blir vi 20 så…er vi snart 30.. Det var vel rundt 300 strømlinger som viste at de var nettopp det på Ullern. Vi vil skape sånne rammer igjen, men da må vi snakke oss og ikke dere (tror jeg da). Bra du strammer folk opp!

 3. Vi var en gjeng som var samlet på Vogue (gamle Disco World) etter FFK kampen, der var det pianobar med en glittrende pianist og vi sang Strømmensanger og andre svisker til langt på natt. Kanskje vi skal snu litt på det og i forkant av neste passende hjemmekamp varme opp sangstemmen og kjøle ned strupen der. Tror det ble innrømmet en SIF rabatt kr 38 pr enhet (mulig vi må avtale med dem i forkant slik at de har pianist tilgjengelig)’Dersom dette er av interesse kan vi sjekke med Stefan Boberg tror han fikk tlf nr til daglig leder

 4. Dette er absolutt av interesse. Var jo vårt gamle vannhull før. Stedet er lite og man trenger ikke mange der for å gjøre det til en god oppvarmingsplass. «Nære» stadion er det også. Synes absolutt dette bør sjekkes opp.

 5. Point taken, heretter brukes «oss» og ikke «dere»! Stolt av og være strømling!! Jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake ved neste kamp. Ser ingen grunn til å ikke stå hos Greyhounds å rope meg hes!!
  Vi sees!

 6. Vi kan om det er mange nok som har anledning, kanskje legge inn et par sangtimer i forkant av neste hjemmekamp.
  Hvor vi teste ut Mr Mozart sitt sanghefte til livlig akompagnement (ble det riktig) fra hammondorgel.
  Kanskje vi kan få en avsteming i løpet av dagene som kommer om hvor mange som kan komme til en slik session.
  Bare slik at vi ikke setter i gang masse styr uten grunn.

 7. – Det er suverent Per Simon!

  – Halvis, poll satt igang for å lodde stemning vedr. åpning av puben! Lobbyvirksomheten kan begynne.

Legg inn en kommentar