Tommy Sand klar for Strømmen?

tommy_sand-et

Tommy Sand er rett mann

Ryktene sier at Strømmen-gutten Tommy Sand er i ferd med å skrive under en toårsavtale med Strømmen. Tommy har den seneste sesongen hatt klubbadresse hos de grønn fra Skjettenbyen, hvor han har vært en viktig brikke på deres sentrale midtbane. Forut for dette var han i Eidsvold Turn, fra 2005 og frem til denne sesongen. For å gjøre det komplett, han kom til Eidsvold Turn fra Skjetten.. Med andre ord, frem og tilbake er dobbelt så langt. Ca. 10 mil?

Nå har ikke jeg sett særlig mye av hverken Skjetten eller Eidsvold Turn i tidsepoken 2005 – 2008 (eller de hundre årene før heller for den sakens skyld), så hva fyren virkelig er god for vet ikke jeg. Men vi har googlet fyren og det ser ut som han får meget bra skussmål i respektive klubber. At han er strømling er jo utelukkende ett pluss og gjør at strikken kan tøyes liiiiitt lenger.

Uansett, våre kilder til denne signeringen er kun 69% sikre. Men higen etter nyheter gjør at vi kjører på og satser på at det stemmer….

Fakta om Tommy Sand:
Posisjon: Midtbane
Født: 06. april 1980
Høyde: 184 cm
Land: Norge
Klubb: Skjetten
Tidligere klubber: Eidsvold Turn, Strømmen IF

Bildet sakset fra eidsvold-turn.no. Takk!

Share

9 tanker om “Tommy Sand klar for Strømmen?

  1. Hyggelig å lese at Torviken,er inne på web’n vår for å lese nyheter.
    Å skal han klare å se noe annet enn LSK matriale, må han inn på grehoundsweb. 😉

  2. Bare la han gå. Kanskje det er det han har fått et lite hint om? Er ønske om å spelle kamper med hørepropper større enn å ikle seg den grå drakta kan det bare være.

Legg inn en kommentar