Kampoppsettet er klart

Terminlista for Strømmens kamper 2009 finner du her

Lei start både sportslig og psykisk. Andrelagene til Start og Lillestrøm har hverken pene drakter eller mange skader i de to første kampene. Etter det skal vi stifte bekjentskap med to Sørlandsklubber. Først «varen er levert og den heter 1. divisjon og Mandalskameratene» hjemme før vi skal til Kristiansand og ta tre poeng fra nyopprykka Flekkerøy.

Dere husker da Fredrikstad og Sarpsborg møttes i 2. divisjon for noen år tilbake? Kampene ble spilt 16. mai og trakk over 5000 tilskuere. Forbundet legger til rette for en tilsvarende fotballfest på Romerike på fotballens nasjonaldag. Vi takker NFF for oppsettet (selv om vi burde ha fått hjemmekamp) da de har terminfestet Slaget om Romerike til lørdag 16. mai. Romerikes Stolthet Strømmen IF skal på besøk til 2013 Ghetto Skjetten. Kort vei, gode muligheter for å bli ranet og til å kjøpe narkotika.

Skjetten feiret som dere vet opprykket for et drøyt år tilbake med å urinere på Strømmen Stadion. Vi feirer 16. mai 2009 med å inkassere tre poeng samt å passe på lommeboka. Før du går over til å studere terminlista må du få med deg et av de beste sitatene som ligger på nettet:

Vold og kriminalitet i Skjettenbyen. Representanter fra Natteravnene i Lillestrøm/Strømmen og tidligere Natteravner på Skjetten, var på møtet. Det er ønskelig med flere Natteravner, og dersom vi kan få folk fra Skjetten til å gå, kan vi få startet opp her igjen. De som ikke ønsker å gå på Skjetten, kan gjerne gå i Lillestrøm eller Strømmen. Folk derfra kan gå her.

Kongereferat fra Sletta Borettslag. Hvis du ikke tør å passe på dine egne unger kan du få lov til å passe på noen fra mer siviliserte strøk. Selv i Lillestrøm er folk bedre dressert enn på Skjetten.

Dere tåler såpass oppe i Borettslaget? Håper det, hvis ikke kan dere få det vanskelig når mai du skjønne milde gjør skogen atter rød og grå eller hva det heter. (Hint: Hvis dette stikker dypt kan dere alltids nevne at dere aldri har tapt en obligatorisk fotballkamp mot Strømmen)

Share

5 tanker om “Kampoppsettet er klart

  1. Med de forsterkningene som allerede er på plass samt de som sikkert er på vei, er det realistisk å tro på en cupfinale plass

  2. Nesten litt uvirkelig å se tilstrømmingen av nye spillere.
    Her må supporterne virkelig legge seg i selen og lære seg alle nye navn

  3. Nyopprykkede Flekkerøy?
    Det er en Navnendring på FLØY FK som satser meget hardt, med Treningsleir i Brasil. Islandske Landslagsspiller Joey Hardarson spiller der (tidl. Sølvvinner med Start). Har en Tidligre IFK Gøteborg trener som trener. Har Norges Beste Supporter gruppe. Et Gospel Kor. De er Meeget gode på Hjemmebanen sin på Øya. Er nok et Topp 5 lag i den avdelingen.

  4. er en grunn til at de har en TIDLIGERE «elite» spiller og en TIDLIGERE IFK trener er der…:P og man kommer ikke på topp 5 automatisk selvom man skal på treningsleir i Brasil..heller ei om man har EN tidligere «topp»spiller..

Legg inn en kommentar