2. serierunde: Tap for Pors

Strømmen gikk på sitt andre strake nederlag da laget tapte 4-2 i Porsgrunn. Om Bobbo har heroin i exelenflaskene eller hva det er vites ikke, men nok en gang går laget i svart i noen få minutter. Pors putter på 3. ganger i løpet av 6. minutter. Strømmen reduserer så 2. ganger, begge ved Siggen og skaper spenning. Pors putter på sitt fjerde på overtid, når Strømmen jager utligning.

Share

10 tanker om “2. serierunde: Tap for Pors

  1. Vi må mobilisere skikkelig til neste hjemmekamp, kanskje musikk korpset på Strømmen kan bli med, flaggtog fra Baråtti og kanskje noen små øl før kampen. Gutta må føle at vi støtter dem. Så lenge de scorer er jeg ikke bekymret.

  2. Synd dere ikke tok poeng i Porsgrunn. Leser at det meste ble avgjort i løpet av noen minutters spilletid. Selv gikk det sånn bra passe i Tønsberg. Vi vant 3-0 foran ca 1000 tilskuere, dog uten å imponere noen.

  3. Enig med du Halvis. Litt støtte har aldri skadet det.. Er bare glad for at Tønsberg vant mot Ull/Kisa. For min del kan de vinne resten av kampene, bortsett fra mot oss da.

  4. dog ikke å imponere noen …fkt 4 eva…sier du…jo jeg ble imponert til de grader …selv om måla kom sent…for en innsats har jeg ikke sett på lenge…mista en ballen var det to på med en gang…ull/kisa fikk ikke fred og hadde vel…to sjanser i kampen…jo dette laget blir spennende å følge…grunnen til at fkt hadde en dårlig vår ifjord var at når vi rykka ned fra adecco så hadde vi ingen seltilitt og alle var deprimerte…nå har det snudd og for en innsats, jo alle lag får problemer i tønsberg..og vi skal vinne alle:)))

  5. og hvorfor hdde vi sistek ifjord som bare ville ha penger…ree berge har jo utrettet like mye på to kamper som han jorde på to år og han er fra eik og lokal gutt

  6. Faan asså!!!! vi er så utrolig dårlige defensivt!!! Eneste Babs som er godkjent? noe må skje…dette er 2 div IKKE 3 div!!!

  7. Babs duger helt klart, synes Olsen også er bra. Vi har fortsatt ikke fått brukt ulekleiv. Backene er vel strengt tatt bedre framover en bakover.. Men det må tettes igjen nå! Vi har likevell møtt 2 av opprykksfavorittene. Når vi møter Ull/Kisa hjemme, da må vi begynne å ta poeng!!

Legg inn en kommentar