Seriekamp – Pors

Etter 2 strake tap på bortebane, mot de 2 suverene lagene i avdelingen, Tønsberg og Nybergsund, er det igjen dags for 3 nye poeng på hjemmebane. Lørdagens kamp spilles mot Pors, som kommer fra dassens hjemby Porsgrunn.

Pors er nedrykkere fra Addecco og det var således knyttet en hvis forventning til de foran årets sesong. Dette har de vel strengt tatt ikke innfridd. Laget mistet naturlig nok en del spillere før sesongen og hva meg bekjent har de vel jaggu mistet en eller fler av de beste under sesongen også. Når vi banker livskiten ut av de på lørdag passerer vi de nok en gang på tabellen. Forhåpentligvis for godt i år. Bit deg merke i at kampen starter klokken 13.00.

Alle strømlinger oppfordres til å stå ved kiosken, på siden mot klubbhuset. Her vil sang og rop bli dratt igang.

SÅ:
Hva: Strømmen – Pors
Sted: Strømmen Stadion
Dato: 11.08
Tid: 13.00
Hensikt: Stappe Pors ned i en Porsgrunn

Share

9 tanker om “Seriekamp – Pors

  1. Hvis de samme lager halvparten av det livet på hjemme kampen, for Strømmen Stadion, drittsjokk 🙂

    Det klarer vi

  2. det er bare å huske sin besøkelsestid! 13.00 på Ærverdige Strømmen Stadion!!! Tilogmed Beinern har lovt å holde seg våken denne gang;)

  3. I fredagens annonse i rb står det desverre feiltidspunkt. kampen starter kl 1300 ! Gleder oss til å se og høre dere!!!

  4. 11′ern mot Pors
    Emil Waters – Nasser El-Barkani, Andre Flesvik, Marius “pokeman” Ulekleiv, Babs Akyniemi – Thomas Melby, Sigurd Dalen, Thomas Kopperud – Nahom Debesay, Tom Øyvind Risanger og Andreas Castilla

  5. deilig med seier i dag.. vet noen om kampen blir lagt ut på you tube ? fikk ikke hvert der i dag , dessvere. var det noe liv på tribunen i dag? 2 spørsmål håper noen kan svare

  6. var vel litt for tidlig på dagen tenker jeg… alle var vell fylleske kansje he he.. tar det igjen neste gang

Legg inn en kommentar