Klebrig: Ny gratis busstur!

Okay folkens, vi har passert 30 påmeldte, hvilket må kunne sies å være respektabelt for et lag som sliter under streken i 2. divisjon. Bussen vil reise fra Strømmen Stadion 13.15. Derfra går turen til Smelteriet Pub, som ligger i Stasjonsveien, ved inngangen til Senteret, for å plukke opp de aller mest tørste. Så kjører vi lukt opp på landet. Regner vel med en liten pissepause på Skedsmokorset (her er det mange privatadresser vi kan benytte – da mange ikke liker offentlige toaletter). Kampstart er klokken 15, på Myrher Stadion.

Vi regner med at mange øvrige strømlinger også tar turen oppover til denne svært viktige kampen. Sørg for at vi samler oss på hva vi må anta de har av tribune.

NÅ skal vi vise forskjellen på bondetamper fra Øvre Romerike – og tøffe gutter og jenter fra et område med hus på begge sider av veien.

Share

46 tanker om “Klebrig: Ny gratis busstur!

 1. Pat er med på tur! Håper det blir med mange denne gangen og at vi knuser turn både på tribunen og på Banen!!

 2. Hei motgangssupoortere. Fra og med nå starter vi med pesing på lørdagens bortekamp mot Turnforeningen. Mailer, oppsummeringer over påmeldte osv kommer i løpet av en dag eller to.

 3. Følgende 23 er påmeldt:
  Tangen
  Pat/Knugen
  HC
  Karlsen
  Martin Stebæk
  Lorentzen
  Dagga
  Anders T
  Stian
  Janis
  Homo Magne
  Emil
  Håvard
  Erik Julin
  Mats L
  Steinar
  Beinern
  Faren til Beinern
  Bingen
  Gunnar G
  Kari L
  Geirr
  Undertegnede

  Det vil bli sendt ut e-post til ca 150 mann i dag. Oppslag på Duen og Smelteriet bør lokke med ca ti tørste sjeler. Mette Schiller kommer kanskje.

  Alle som har meldt seg på må møte opp og i tillegg satser vi på minst 15 til. Da blir det i overkant av 30 stk. Nødbluss og annet fanteri vil bli kjøpt inn. Møt opp for faen.

  Bussavgang er klokka 1315 fra Stadion. Tørste sjeler kan møtes på Smelteriet fra klokka 1100.

 4. Hvorfor så tidlig avreise ? Å være på Myhrer stadion 1 time før avspark er vel litt drøyt, eller ?

 5. Tja. Hvis du kjører i fartsgrensa (som bussen vel ikke har lov til?) hele veien uten å redusere farta inn mot svinger og kryss bruker du 44 minutter. La oss si 56 minutters effektiv kjøring. Pluss på 8 minutters forsinkelse ved avreise, en pissepause på 12 minutter, bensinstasjon stopp på 21 minutter, tradisjonell brenning av lillestrøm skjerf tar 6 minutter og kø + ransaking på Myhrer tar 9 minutter. Når jeg summerer rekker vi faktisk ikke kampstart…da dropper vi pissepausa på 12 minutter og vips så er vi på plass på tribunen 5 minutter før kampstart. Eller skal vi heller ha avreise 1320? Foreslår at vi diskuterer dette over en halvliter absinth på veien nordover.

 6. En mann med så løs blære som deg Pål, må da sjønne at «ting tar tid»

  Jendor tar med seg 3 mann til

 7. Da oppdaterer vi:
  Tangen
  Pat/Knugen
  HC
  Karlsen
  Martin Stebæk
  Lorentzen
  Dagga
  Anders T
  Stian
  Janis
  Homo Magne
  Emil
  Håvard
  Erik Julin
  Mats L
  Steinar
  Beinern
  Faren til Beinern
  Bingen
  Gunnar G
  Kari L
  Geirr
  Undertegnede
  Pål N (gammel storspiller for Strømmen IF)
  Inger H
  Trøndern
  Dama
  Tre utlendinger
  Shams
  En stk utagerende
  Fredrik Blaker’n Larsen (med forbehold sa han, noe han neppe mente)

  Med andre ord 33 påmeldte. Litt snaut, ikke sant?

  Dere som ikke tør innrømme det men som skal på Duen, Golden eller Smelteriet i kveld sørger for å få med dem som skal være med derfra. Postmann, Fischern, Brasken, han hyggelige med grå håret, han med ikke fullt så grått hår og hu feite bør jo bli med.

  Yngre mennesker? Har Pat noen kamerater? Eventuelt bekjente?

  Børsan, som aldri er i Lillestrøm (hvis det ikke er billig øl), Tresko Jens, Bikkja til Tresko Jens, Øystein, konstruktivt kritiske Eldstemann Nylend med sykkelen, resten av Winsnes familien, han lille drosjesjåføren, Leeds, enka til Knekkern, far Gjertvik og resten av old boys laget er andre som bør bli med.

  Loffen ringer jeg i kveld. Dessverre hadde ikke Bård og Mette anledning til å bli med.

  Det er faktisk ingen vei utenom, nedrykksspøkelset forlater ikke Strømmen av seg selv. Noe som for øvrig er barnelærdom, uansett alder.

  Snakkes på lørdag. Bussen tar for øvrig turen innom Smelteriet.

 8. Gleder meg STORT over at så mange kommer, men er litt oppgitt over at vi må mase så mye. Skulle ikke vært nødvendig-
  RØØØØØØD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

 9. Ønsker alle strømmlinger lykke til i morgen. får desverre ikke hvert med , men håper dere får løfta gutta ifra tribune plass. Tror ikke det blir noe problem med det laget som har melt seg på busstur he he

 10. Fy faen for et surt tap!!!!! Å så jævlig usympatiske folk!? Først han jævla backen som kommer å haselerer foran oss, så han idiotjævlakødden av en vakt som istedet for å gjøre jobben sin også «disser» oss! Noe av det værste jeg har vært med på en fotballbane. Jævla bønder!

 11. hørte om den jævla motbydelige oppførselen til det kurøkte laget fra Eidsvoll i går…. helt sinnsykt. klarte dere å lage noe liv i går`a..???

 12. Are Hokstad til RB «jeg har aldri hørt maken til usakligheter servert på en kamp i 2. divisjon. De egner seg i alle fall ikke på trykk, sa Are Hokstad etterpå. »
  Kjære Are
  I de magasinene jeg leser står sånnt på trykk og hvis du ikke tåler det, bør du legge fotballstøvlene på hylla.
  Jeg kan også nevne for deg at en av dine ledere i fjorårets kamp mellom ETF2 og SIF 2 brukte mye styggere ord om våre to fargede spillere Christian Lamptey og Willy Zamble

Legg inn en kommentar