Seriekamp – Groruddalen

Så er det dags for det mest lokale oppgjøret i årets liga. Allværs- og Paraplyklubben Groruddalen slenger innom Stadion for å lære seg hvordan det er å bli ræ*kjørt i motvind av et outstanding hjemmelag ved navn Strømmen IF foppal foppal. Vi har ikke tapt hjemme siden første seriekamp, i begynnelsen av april. Kan ikke fatte og begripe hvorfor vi skal starte med å tape nå heller. Derimot skal det begredlige 0-2 tapet i Groruddalen hevnes. Vi har gjort det til en god vane å passere lagene vi slår på tabellen. Så blir også tilfelle på lørdag. Seier fører oss forbi disse også. Synd for Grorudalen som hadde håpet på opprykk – ikke mer enn hva du kan forvente når du møter snart 100 år med fotballtradisjon, spør du oss. Vær obs på at kampen går klokken 13, sikkert fordi Team Strømmen skal spille klokken 16. (Har forøvrig sett disse jentene ankomme under kampene. En ting er helt sikkert: jentefotballen er blitt mye mer interesant enn den gang Heidi Støre og gjengen holdt på….både estetisk, og ja, estetisk..)

Så: 16. Serierunde
Kamp: Strømmen – Groruddalen
Dag: Lørdag
Dato:18.08
Kl.: 13:00
Sted: Strømmen stadion

Share

5 tanker om “Seriekamp – Groruddalen

  1. Etter poengtyveriet i våres hvor kick and run gutta stærte 3 poeng fra de rødegrå ballvirtuoser, tør jeg håpe på tosiffra

  2. Team Strømmens møte med Røa er flyttet til i dag, fredag, kl. 19, fordi Røa spiller semifinale i cupen mandag.

  3. HEHEHE husker at bortelagets supportere ikke fikk lov lov til å sitte blant de velsituerte fra groruddalen. Var det like folksomt bak juniorbua som det var på hovedtribunen på greibanen? Eller var vi litt mere gjestfrie?

Legg inn en kommentar