Presentasjon av nye styre Strømmen Greyhounds 2014

Hei og god dag alle strømlinger.

Her kommer en liten presentasjon av Greyhounds styret 2014.
For at dere skal vite litt mer om hvem vi er og hva vi driver med har alle skrevet noen ord som seg selv, og litt om deres visjon for klubben!

2014 blir en god sesong.
Strømmen spiller spennende fotball og vi følger selvfølgelig med på alle lag, fra de minste til de største. Strømmen er Strømmen – Vi er Greyhounds.
Snakk med oss på kamp og treff gutta! selv om de er høylytte på stadion, er det stort sett engasjementet som slår inn! lidenskap for klubben!

Her kommer litt om hver enkelt fra det nye styret!

Steinar Norrøne
Steinar Norrøne, 48 år (men betraktelig yngre til sinns). Leder og kontaktperson mot klubb og media. Min første målsetning blir  først og fremst å kunne følge opp det glimrende arbeidet som våre forgjengere har gjort. Bare der har vi noe og strekke oss etter. Videre må det jo være og utvikle en tribunekultur ut i fra vårt noe          ( dessverre ) beskjedne tilskuertall. Og at det er der vi må konsentrere vår kjerneaktivitet. Sportslig så har jeg trua på at Strømmen kan få et godt år i en rekordjevn liga. Mange spennende signeringer og en skadefri spillerstall som har fått trent godt igjennom vinteren. Skal vi håpe på at vi kan gjøre det godt i cupen igjen. Det begynner å bli lenge siden vi har hevdet oss der.

Øyvind Aarnes
Øyvind Aarnes 40 år og tribune ansvarlig 2 året på rad…I og med Strømmen Greyhounds ble offisielt en supporterklubb i fjor, har vi hatt ganske mye å drive med, men følte likevel vi fikk det det ganske bra til i fjor. Målet for i år er at vi skal bli enda bedre, vi vet hva vi bommet med i fjor og vi vet hva vi lykkes med. Så Strømlinger gled dere og møtt opp på Stadion. Stallen i år ser veldig sterk ut , med ganske mange nye som viser seg å være gode, og med Gunnar som trener tror jeg dette blir det mest spennende året på flere år, med tanke på plassering på tabellen… Tror vi havner blant de 5 beste og like så godt havne på kvalik. Så dette tror jeg blir klubbens, spillerne og supporternes år på Strømmen

Daniel Borgen
Daniel Borgen 27 år. Bortekamp & turansvarlig. Ny i styret. Jeg gleder meg skikkelig til sesongen sparker i gang! Jeg er fra Strømmen så jeg er optimist,i hvertfall når det kommer til fotball. Men i år, da tror jeg vi kommer til og gjøre det bra. Vi har fått inn noen spennende spillere, vi har en god trener i Gunnar Halle og vi har en god og solid kaptein Steinar Strømnes! Alt i alt, så kommer vi til og komme på øvre halvdel i år. Viss ikke vi klarer og snike til oss en kvalik plass. Hvem vet? Kom og se gutta på stadion!

Magne Wold
Magne Wold (50) tror det er trykkfeil på fødselsåret så vi sier 39. Flaska opp på Strømmen og har ett anstrengt forhold til LSK. Light-utgaven av Loffen. Er optimist med tanke på årets sesong hvis vi kan unngå skader og karantener i større omfang. Savner en rød tråd i A-laget. Litt for mye ut og inn. Folk får ikke det forholdet til klubben og spillerne man gjerne ønsker. Selv spilt i klubben som guttespiller og startet opp Strømmen 2 med kompiser for en del år tilbake. Karrieretopp må sies å være en seniorkamp hvor jeg putta 2 som back.  Ett av dem var selvmål. Greyhounds storsjarmør som har som favorittmotto: Slapp av jenter, en av gangen, alle får !

Hans Aleksander Tørres
Hans Aleksander Tørres 24år. Web-ansvarlig/rekruttering
Det er stort sett jeg som vil sitte på hjemmesiden og legge ut innlegg som
før kamp, under kamp (Facebook) og muligens noen referater etter kamp.
Har dere tips og råd om ting som skjer, tar jeg gjerne imot dette og legger ut hvis ønskelig.
Styres yngste mann, men med stor tro om at Greyhounds er sterkere enn aldri før.
Voldsom respekt for gutta som satt en kveld og fant ut at de skulle starte denne supporter alliansen. 2014 blir en spennende sesong for alle Strømmens tilhengere,
vi har en god solid stall, og Gunnar Halle er absolutt rett mann som trener for vårt lag.
Han har ferdigheter som trener, og dette har jeg stor respekt for. Min visjon for klubben er og få flest mulig med på kamp. Håper tanken har streifet mange av dere og håper dere finner ut at dette er noe dere vil oppleve.
Vi er ikke så mange, men vi lager utrolig god stemning på stadion!

Rød og grå!!

Share

Legg inn en kommentar