Over nedrykk!

Årets andre seier er i boks og ble ervervet i 9. serierunde da LøvHam ble beseiret omtrent i kampens siste minutt. Resultatet på Varden Amfi ble 2-1 til bortelaget. Dagens målscorere ble Alan Jakirovic og Johnny Hansen. Er dette vendepunktet? Skal vi etablere oss over sumpa? Vi har oppdatert artikkelen med en videosnutt av høydepunktene samt litt meningsløs analyse.

Kampreferat kan du lese andre steder, f.eks. hos VG.

Høydepunkter fra kampen kan du se her:

Eller hos VG, som viser fem minutter mer enn NRK og gir et litt bedre inntrykk av den orgien LøvHam trener Arne Sandstø snakker om i Bergensavisen. Den ledige jobben hos byens andre toppklubb snakker nevnte Sandstø ikke om.

Hvor mange poeng trenger man for å holde seg i Adeccoligaen? Godt spørsmål egentlig. Hvis vi tar en titt på tabellene fra de ni sesongene det har vært 16 lag i landets nest høyeste divisjon ser vi at to lag har rykket ned med 37 poeng, Raufoss i 2004 og HamKam i 2009. Den laveste poengsummen et lag har fornyet kontrakten med var Skeid i 2002 som da sanket 28 poeng. Gjennomsnittlig poengsum for laget over streken (12. plass) gjennom de ni sesongene er 34, dvs 1,13 poeng pr kamp.

Vi drøyer en god stund med ytterligere tabellspekulasjoner, men nevner i en bisetning at Strømmen må slutte å slippe inn mål når vi i utgangspunktet har, eventuelt burde hatt, fullstendig kontroll på situasjonen. Bildet under viser LøvHams utlikning i mandagens kamp i Bergen.

Inspirert av de fantastiske grafiske effektene over tar vi avslutningsvis for oss et fantastisk løp av Alan Jakirovic. Det utrolige diagonalløpet kom i kampens 89. minutt, sekundet etter seiersmålet. Hvis du hører godt etter på slutten av videoen over får du med deg beskjeden Alan fikk fra benken da han endelig kom fram dit: -Du hakke nok krefter til detta, kom deg på plass igjen.

Share

3 tanker om “Over nedrykk!

  1. Smakte dette eller? Rykka opp til sikker plass med den scoringa til Jonny Hansen. 3 poeng mot Alta til helgene nå så lukter vi snart på tippeligaen igjen !

  2. Dette var digg! Nå gjelder det å begynne å sanke 3. poengere på stadion også, så blir dette veldig bra. Hjemme mot Alta til helgen er en fin start!

Legg inn en kommentar