Vi vant, vi er i Adecco!

015

Forholdsvis..(?) stor stemning på Eidsvoll

Å forberede en kampomtale, dagen før dagen, når resultatet kan bli:

  • a) Opprykk!
  • b) fortsatt seks poeng forskjell, eller
  • c) skrekk og gru, tre og fire poeng forsprang

er trøblete! Litt enkelt skrivearbeid, sent fredags kveld, etter å ha inntatt noen enheter er rett og slett nok til at spenningen stiger. At det er mange som er spent og engasjert ser vi klart av statistikken. Antall daglige besøkende har i perioder falt mot 50. Siste to uker har tendensen vært klart stigende, siste uke stabilt på 100+. Vi kan avsløre at tendensen er den samme for www.strommen-if.no. Men dette driter du vel strengt tatt i.

Vi vant, vi er i Adecco!

graatass

Gråtassene setter farge på kampen

4 – 0! Bedre kan det ikke gjøres. Strømmen er klar for Adeccoliga i postnummeråret 2010. I teorien kan dette gå galt, men er det noen som tror Strømmen taper de siste to kampene og at Pors scorer 14 mål mer enn oss? Selvfølgelig ikke! Ergo er Strømmen i det gode selskap fra 2010 – vi er en del av landets fotballelite – vi er et av landets 32 beste fotballag!

Allerede etter 12 minutter ledet Strømmen 2 – 0 og etter nitti minutter var resultatet 4 – 0. Flere hundre tilreisende strømlinger fikk oppleve scoringer av Trond Haugstad, Alan Jakirovic, Petter Larsen samt et selvmål fra Eidsvold Turn. Mer info om kampen kommer senere.

Gratulerer alle spillere! Gratulerer til alle andre i klubben! Gratulerer alle Strømmentilhengere!

Share

13 tanker om “Vi vant, vi er i Adecco!

  1. HERLIG HERLIG DEILIG DEILIG.. ELSKER ELSKER STRØMMEN IF ELSKER OSV.. VI ER FAEN MEG I ADECCO VI ER FAEN MEG ET AV NORGES 30 BESTE LAG VI ER NEI HAR IKKE FLERE ORD Å KOMME MED.. ANNET EN AT VI ER FAEN I MEG I ADECCO

  2. Jeg ønsker bare å gratulere dere med opprykket. Dette har dere fortjent etter å ha vist dere særs stabile sesongen igjennom. MEN vi skal gjøre alt vi kan for å nekte dere opprykket på papiret til helgen! Jeg håper vi møter mannsterke opp på Strømmen Stadion til helgen og får en bra kamp både på og utenfor banen. Og selvsagt at FKT drar hjem en trepoenger!

    Sees til helgen!

  3. Da er spørsmålet: Hva gjør vi i forkant og etter kamp lørdag? Kom med ideer. Strømmen Sentrum må få se at det skal være kamp og også få merke at vi er et Adeccolag kl.1445 !

Legg inn en kommentar