Nytt design og ny funksjonalitet

sg-logo

Bikkjene har fått nytt utseende

USA har fått ny president og Strømmen IF har fått nytt trenerteam. Greyhoundsweb følger selvsagt også med inn i fremtiden!


Du ser nå nettsiden i ny drakt. Toppbanneret er det samme som tidligere, fargene er selvsagt fortsatt også primært rødt/grått. Hensikten med endringen er først å fremst å gjøre publisering av innhold enklere. For deg besøker siden er endringene mindre fremtredende, men du vil blant annet se innholdet til høyre er forandret.

  • Mest sentralt er Tagger som er en tematisk organisering av innholdet som vi håper vil gjøre det lettere å finne eldre innhold i vårt rikholdige arkiv.
  • Vi har også inkludert Flickr som et eget menyelement. Hensikten med dette vil bli beskrevet nærmere i et eget innlegg senere.

Hva synes du?

Har du glemt hvordan siden en gang så ut? Logoen var utvilsomt bedre før!
Greyhoundsweb anno 17. november 2006

[poll id=»2″]

Share

3 tanker om “Nytt design og ny funksjonalitet

  1. Etter noen akevitt på hemmelig sted lørdag kveld (som årsmøtet i RV) kommer jeg kanskje inn i dette. Begynner å bli veldig high tech nå disse internett greiene. Hva når alt bryter i sammen? Ja, hva er planen da? Hæ?

  2. Etter lørdagen skjønner du sikkert mer. Da skal vi også få freshet opp de skjønnhetsfeil som også måtte være. Dette blir så bra skal du se:-)

Legg inn en kommentar