2 nye – hvorav den ene er «gammel»

hovelheiaas

Hovel kommer hjem

Ifølge chat/diskusjonsforum ser det ut til at 2 nye spillere er klare for Romrikes Stolthet. Begge kommer nærmest fra Drøbak/Frogn. Vi oppsumererer overgangene så langt.

Gøran Skogseide er stopper og hadde egentlig kontrakt med Adeccoklubben Nybergsund Trysil i året som har gått. Der gikk det ikke helt som han kunne ønske seg (ikke glad i elgjakt?) og etter å ha blitt løst fra kontrakten gikk turen til badebyen Drøbak. Kontrakten med Nybergsund kom som følge av et par gode år i Grorudalen hvor han var kaptein. Dette var vel og merke da GBK var gode. Tidligere har han gjort unna juniortiden i Vålenga. Nå skal Gøran få spille Adecco et sted hvor folk er mer glad i fotball enn elg!

Knut Hovel Heiaas kommer også fra Drøbak/Frogn. Denne mannen er jo flaska opp her og trenger vel ikke noe nærmere presentasjon. Tom Nordlie hentet han til VIF fra oss fordi han mente han var for god til å spille i 3. divisjon. Det hadde han vel helt rett i. Etter ett respektabelt antall kamper hos Valle-klubben gikk turen (nå går det på husk) til Hønefoss, Moss, Hødd og så altså Drøbak/Frogn. Nå er ringen sluttet og Hovel skal dytte inn goalene for oss igjen! Smakfullt!

Legger vi til at også de to lovende gutta Jonas Rygg og Trond Haugstad har kommet fra M/S begynner dette å ligne noe. Begge disse har en fortid i Stabæk`s talentfabrikk. Som vi har gått ut med kommer også Tommy Sand «hjem».

Fra tidligere er det klart at viktige Alan J. , Emil Waters, Jonny Hansen og Trond Olsen også blir med neste år. Sånn som dette utvikler seg går det jo ikke an å si nei..

Bildet er stjålet fra Vålenga På Nett. De bryr seg neppe. Skulle de gjøre det kommer vi til å ta opp alle de spellera de har stjålet fra oss. Men takk anyway.

Share

12 tanker om “2 nye – hvorav den ene er «gammel»

  1. Da er det vel på tide å ta frem de hvite dressene, firmabilene og de stripete H&M draktene med skulderputer til kampdagene.
    Detta blir gull!
    Hvor ble det av planene om stadion/hotel/kjøpesenter på slorabanen?

  2. Snakket forøvrig med «min Stabæk-kontakt» i dag. Han hadde veldig mye godt å si om Trond Haugstad. Skal bli spennende å se alle disse gutta i aksjon etterhvert.

  3. Jonas Rygg til Nordstrand Blad: Dessuten har Strømmen de desidert beste trenerne på vårt nivå.

    – Ikke bare er effekten av to sterke trenere tydelig. Den er også i ferd med å bli dokumentert.

  4. føler at vi trenger ett par hjørnesteiner som kan løfte oss mot addeco feks.espen olsen, mike kjøle noen som har nivå inne som kan hjelpe ungutta opp.holdninger,motivasjoner,mot.

Legg inn en kommentar