Nettvett vøtt!

Vi, du og klubben er avhengig av at du viser nettvett vøtt. 

Du sitter og slenger i soffan med PC`en på fanget. Sørg for å slenge innom Strømmen IF Foppal sine hjemmesider. Hver eneste dag! Kanskje du ikke visste det? Men, hvert treff klubben får genererer kroner i klubbkassa, straight from NFF.

I samme slengen melder du deg på klubben sine Fjøsboksider. Jo flere – jo bedre! Når du først er i draget kan du også melde deg på Greyhounds sine Fjøsboksider.

Er du samtidig en av de som ikke står på vår mailingliste, eller er en av de etterhvert mange som har byttet mailadresse, så se å få ut fingeren og meld deg på! Ingen ting er bedre enn at en mail i ny og ne dumper ned i postkassa di og forteller deg om hva som skjer.

Til slutt er vi ubeskjedne nok til å tipse om to relativt begravde skatter. Sjekk derfor ut Greyhounds egne TV – GHB og ikke minst vårt rikholdige bildearkiv i Flickr.

Er du virkelig i støtet kan du jo gjerne sende oss bilder og annet relatert stoff.

Takk for at du utviser grått og rødt nettvett!

Share

Én tanke om “Nettvett vøtt!

  1. Jævelig bra, folk er ALT for dårlige til og bruke og engasjere seg på sidene her.. det er faktisk sånn at enkelte bruker MYE tid på og oppdatere, redigere hente inn fakta osv for at vi i heletatt skal kunne ha disse sidene.. Har hvert inne på andre sine supporter sider, hvor det boggner av planlegging av tifoer, bussturer kamp rop osv , men her er det dødt… Så full skjerpings folkens, var jo mer trafikk her når vi spilte i 2 div, og det er for dumt.. Er jo faktisk ikke værre en som i artikelen over. skal du til Asker, skal du ikke til Asker, kjører du bil i så fall , kjører du ikke bil??????? værre er det ikke… men quisen er poppis.. Hm???????, bar greie den men det er litt andre ting som burd oppta en fotballsupporter…

Legg inn en kommentar