Påmelding

Postkasse, illustrasjonGreyhoundsweb.no har fått henvendelser fra flere som ønsker å bli medlemmer i Strømmen Greyhounds. For øyeblikket ser vi ikke noen grunn til å tilby medlemskap mot betaling. Årsakene til det er at:

  • Etablering og drift av en organisasjon med innmelding og kontigent forutsetter etablering av et styre, regnskap og at et sett andre formelle krav oppfylles. Det er noe vi ikke gidder å bruke energi på.

Vi velger derfor en uformell og gratis organisering og gjør det gjennom at du registrer deg som bruker på Greyhoundsweb.no. Ved å registrere deg melder du deg samtidig på en postliste som vi tillatter oss å benytte:

  • For å informere når det skjer noe spesielt
  • For å informere om turer, treff eller andre begivenheter

Frekvensen på utsendelser vil være lav utenom sesong, noe høyere i sesong. Med hver e-post følger en lenke du kan benytte for å sette deg som passiv medlem slik at du kan være registrert bruker uten å motta e-post.

Hvis du allerede har registrert deg på Greyhoundweb.no behøver du ikke å foreta deg noe. Du vil da motta en e-post ved vår første utsending. Har du ikke registrert deg kan du gjøre det her.

Vi tillater oss til slutt å nevne at mye av aktivteten vi bedriver koster penger. Være seg kjøp av effekter, tifo, bussturer, denne websiden osv. Så selv om vi ikke ønsker å dra inn kroner på et medlemsskap er du velkommen til å støtte vårt arbeid med en liten slant hvis du måtte ønske. SG`s kontonr. er 1310.25.35337. Her tar vi mer enn gjerne tar imot bidrag. Vi kan love deg at ditt bidrag vil synes på kampene!

Share

Legg inn en kommentar