12 tanker om “Ikke rart det blir krig i verden…

 1. Skal klubben holde på slik så er det ikke rart det blir trøbbel. (Denne sletter du ikke Norrøna). Jeg vil det skal stå svart på hvitt at jeg synes de jobber som noen molboer med ujevne mellomrom.

 2. Uannsett å kun opplyse dettte over høytaler anlegget på stadion under en cup kamp i pøsende regnvær med litte publikum, er vell kansje det man på godt norsk kaller dårlig markedsføring.Tror de fleste for lenge siden har tenkt å ta turen til peppes denne lørdagen. Men nå må vi slutte å krangle om dette gutter å jenter og heller stå sammen om å lage skikkelig trøkk slik at vi får senket dette borettslaget langt ned i søppledynga som det opprinelig er.. Ses på lørdag

 3. Hei! Dette er ikke noe å krangle om, det er aldeles strålende at folk engasjerer seg og ønsker å delta, og ikke minst tar initiativ til å møtes og gå på kamp.
  Det er plass til folk på flere steder, null problem. Vil bare avklare så vi ikke har noen misforståelser:
  Vi er ikke bundet til å ha alle arrangement på Peppes ifbm kamp, så det er ingen konflikt med sponsor.
  Enig i at vi kunne vært tidligere ute med annonsering, det skyldes som vanlig meget høyt arbeidspress på noen mennesker som bruker det meste av sin fritid her.

  Det er mulig jeg har vært så opptatt under de siste kampene at jeg ikke har hørt dere, men syns det er litt trist at jeg hører tre stakkars sangfugler fra Flekkerøy bedre enn våre egne forholdsvis tallrike supportere…..
  Uansett hvor man tilbringer lørdag formiddag ,god utflukt til borettslaget og ha en strålende helg!

  Kristin

 4. Innlegget over får stå til spott og spe for hvor vanskelig gutta som prøver har det.

 5. Tror ikke Kristin mente det slik det kan fremstå. Pes folk på Peppes, nå har det i hvert fall blitt nok med pr om saken.

 6. hehe, beklager hvis jeg ikke var klar. Dere må gjerne gå på Peppes, det var det jeg mente.
  De gode opplevelsene står jo i kø her, å få LSK hjemme i cupen gleder vi oss veldig til!!! Og ja, dere må gjerne dra på Peppes før cupkampen også.
  Håper selvsagt dere også mobiliserer skikkelig, dere husker hvor gøy det var i 2005 – dette blir jo flere ganger mer spennende, med det nivået begge klubbene har nå!

 7. «Sammen skal vi skape gode opplevelser» er jo slagordet til Strømmen If! Jeg mener at vi burde samle alle Strømlingene for å få mest mulig trøkk på matchdagen! Peppes er et glimrende sted å samles,hvor både unge og gamle kan være med og føle stemningen! Her er alle velkomne…BÅDE unge OG gamle..folk må ikke tro at det er flatfyll før matchene..dette er en sosial happening som skaper samhold og et sted hvor alle som har hjertet sitt i Strømmen kan være med å både støtte sponsoren til SIF og som sagt være med å føle stemningen!

  Vel møtt til Peppes:)

  SAMMEN skal vi skape gode opplevelser!!

 8. VELDIG godt sagt Knugen! Vi møtes på Peppes på lørdag folkens! Fra 12 har Peppes leid inn live musikk, kun for oss! Møt i god tid. Situasjonen som har oppstått er smått absurd (og meningsløs), men veldig mange er ventet på Peppes så dette blir veldig bra!

Legg inn en kommentar