Fra kommentarfeltene

Noen spørsmål har dukket opp i kommentarfeltene om «16. mai-saken».

Svarer etter beste evne her.

.

Vi bruker en kommentar signert «Anonym» som utgangspunkt. Sitatene er derfra.

.

Boikott… hva for noe?

Her er det behov for en aldri så liten presisering. Eller kanskje en stor presisering. Det er ingen som boikotter eller oppfordrer til boikott av noe som helst. Ordet boikott er heller ikke brukt på nettsidene.

Først Hønefoss. Greia er den at det ikke blir organisert fellestur til kampen, noe som vel ordrett står i artikkelen. Turen var planlagt dersom 16. mai kampen ble den suksessen optimistene håpet på.

Så Bodø hjemme. Status pr nå er at man ikke bruker de timene det tar å legge til rette for at Stadion farges rød og grå (les flagg). Det samme gjelder andre stemningsskapende tiltak. For så vidt enig i at dette ikke står ordrett og like tydelig i teksten.

Dette er for så vidt sterke reaksjonsmåter i seg selv. Men det er veldig veldig veldig langt unna en boikott.

.

Støtte…

Hvem er det egentlig Greyhounds støtter når de er på kamp? Er det styret i Strømmen IF? Eller er det spillerne?

Det er klubben. Strømmen Idrettsforening. Spillere og styremedlemmer kommer og går – klubben og publikum består. Setningen treffer ikke oss 100% da vi har noen av landets mest klubblojale personer i sentrale verv, men budskapet skjønner alle.

.

Sinte på… mer støtte

Hvem er det Greyhounds er sinte på? Er det styret i Strømmen IF? Eller er det spillerne?

Kommer kanskje ikke helt tydelig frem i skrevet tekst, i kommentarfeltene skulle det være tydelig nok.

Hvordan kan de bli motiverte til å gjøre en god innsats når ingen er der og driver dem fram? Og det er da slett ikke spillerne som har gjort noe galt. Skal man ikke støtte laget sitt uansett hva?

Med unntak av gårsdagens kamp på Jæren har ikke spillerne gjort noe galt nei. Vi føler oss ganske sikre på at dem er såpass profesjonelle at manglende motivasjon ikke vil bli i nærheten av ett problem. Om man skal støtte laget sitt uansett hva… Ja, jo det skal man. At alle ikke alltid er enige om hvordan man bør støtte er det nok av eksempler på verden over. Noen ganger kan det være riktig å ta et skritt tilbake for så ta tre skritt fram.

.

Dialog… drittslenging

Men det å boikotte kamper og å slenge dritt til styret på denne siden (eller hvor som helst), det er bare barnslig, og kommer neppe til å føre særlig langt. Jeg tror dere hadde kommet mye lengre med å sende en skriftlig, saklig (!) klage til styret, og forlange svar innen et visst antall dager. Jeg er helt sikker på at styret i Strømmen IF ikke har lyst til miste supporterne.

Ang førstnevnte er de som har kommentert i praksis samstemte. Notert. Legger til at hvem man snakker eller brevveksler med ikke er noe man pleier å legge ut på nettet, var i hvert fall ikke det før facebook.

Vi har valgt å la alle kommentarer bli stående (ok da, har redigert en gresk en). Og det er vel innlysende at de som later som dem drifter denne nettsiden ikke står ansvarlig for innholdet i kommentarfeltene.

.

Stemning

Forøvrig vil jeg få legge til at lydnivået og trøkket på kamp har tatt seg opp ganske betraktelig fra i fjor til i år, og det skal dere ha æren for. Jeg skulle gjerne sett både doruller, bengalske lys og andre tifoer, det lager bare stemning. Det begynner å bli morro å dra på Strømmenkamper.

Enig i at trøkk og stemning er bedre enn i fjor, og en god del bedre enn for noen år tilbake. Æren for det gir vi til publikum på Strømmen Stadion. Noen tar mer initiativ enn andre, hyggelig at du trekker fram oss i så måte. Pyro (bengalske lys) kan det hende du ser før du aner det.

.

.

Da er det bare å kommentere i vei folkens. Før helga registrerte forresten Greyhoundsweb ny besøksrekord, flere inne for å lese om dette enn om LSK kampen i 2009 som var den forrige rekorden.

Share

6 tanker om “Fra kommentarfeltene

  1. Syltynt! Syting! Rett og slett pinlig å lese hvordan såkalte Die Hard-fans oppfører seg mot klubben – og ikke minst spillerne. Spesielt når dere ikke har noen Sak. Doruller og knuffing-liksom, så barnslig at det gjør vondt!

  2. @ Jørgen N ingen som har snakket om boikott.
    Denne saken kan fikses enkelt med en unnskyldning fra vaktene

  3. Trodde aldri jeg skulle kommentere noe på denne web’n. Men her må dere faen meg ikke gi dere.

  4. Når dømmekraften er så dårlig at man holder med laget på feil side av elva, så veier vel kommentaren null. Hyggelig at du allikevel holder deg oppdatert på Romerikets stolthet :-))

Legg inn en kommentar