Vi lar det berømte sitatet fra Gary Lineker oppsummere årets Norway Cup. Mener det var noe sånt han sa.

Det gikk som det pleier i finalen også.

Skeid i kvartfinalen, Lørenskog i semifinalen og KFUM i finalen. Samme greia hver gang. Uavgjort ved full tid, målløse ekstraomganger og Strømmen vinner på straffer. Siste og avgjørende straffe i alle de tre kampene ble sikkert satt i mål av Robin Daly.

Les heller reportasjer, intervjuer og alt annet på www.strommen-if.no enn å fortsette i denne artikkelen. Her får du bare kampfakta og  noen få beskrivende ord, på klubbsidene får du det meste fra årets Norway Cup.

KFUM – Strømmen 1-1 (3-5 etter straffekonk)
Mål: 0-1 Erik Torud (20), 1-1 Benjamin Skaug (40)
Gule kort: Vetle Rygh og Benjamin Sebastian (begge Strømmen)

Strømmens lag: Stian Daviknes Andersen, Erik Torud, Vetle Rygh, Sondre K. Nilsen, Ole Morten Andresen (kåret til banens beste), Wilhelm Adra, Benjamin Sebastian, Robin Daly, Jonas Chaiba, Hamza Rahali, Jonas B. Halmrast, Mohamed Bajja, Emil Vatne, Saeed Rahim, Tom Erik Hansen, Renzo Andre Silva Nunez, Feryad «Fery» Nemazi, Kasper Martinsen, Tariq Ziad Zagmont og Mehvan Ibrahim.

Kampen: Jevn start før Strømmen tar over det meste av spillet. Fortjent ledelse etter 20. min selv om skåringen er noe heldig da den går via et Kåffabein og setter keeperen ut av spill. Strømmen er fortsatt det beste laget ut omgangen og i starten av andre omgang og burde ha satt 2-0 på en av de tre store sjansene i den perioden. Ti minutter ut i omgangen utlikner Kåffa på corner. Herfra og ut er det Oslolaget som er best og hadde avgjort kampen til sin fordel hvis Strømmen hadde hatt en hvilken som helst annen keeper enn Stian Andersen – vi telte fire matchvinnende redninger i løpet av et kvarter. 1-1 står seg  ut ordinær tid og gjennom ekstraomgangene. Klart for straffekonk med andre ord, og da var det vel knapt spennende. Alle vet jo at Stian redder en straffe eller to, at vi legger inn en bom for syns skyld og at Robin Daly avslutter det hele med å sette den femte og siste straffa.