23. Serierunde: Strømmen – Svina2

sifSå er det klart for nok et oppgjør mot det som etterhvert er blitt en parentes i norsk fotball, Lillestrøm Sportsklubb. Dette er intet mindre en tredje gang vi møter pakket denne sesongen.

En av årets deiligste seire kom i LSK-hallen allerede i 2. serierunde. Etter å ha valset over et toppet reservelag, med brent straffe, og 90% ballinnehav kom det ekstremt forløsende seiersmålet på overtid, signert Gez (som nå er utleid til Skjetten).

Om det var deilig fikk vi det rett i trynet igjen da vi møtte førstelaget deres i køppen`s 2.runde. Etter en forholdsvis jevn kamp, hvor vi får et mål feilannulert for offside og knaller ballen i tverrleggeren 3. minutter på overtid, putter Svina 2. minutter før straffesparkkonkurranse er et faktum. Bittert, men samtidig veldig oppløftende og igjen se at vi er i stand til virkelig å ryste denne nå moderne middelmådigheten.

For det er nettopp det de er blitt. Og da er vi snille. For LSK som klubb er i ferd med å bli en parentes i Tippeligaen. Folk bryr seg ikke lenger. Da ser vi bort i fra oss og muligens en gjeng rundt Valle-området. LSK fikk et kraftig varselskudd i fjor, hvor laget sikret plassen i nest siste serierunde eller så. Det i en sesong hvor ett av 14 lag rykket ned..Mange trodde dette skuddet var nok til at klubben skulle gjøre hva som gjøres måtte. Så skjedde ikke. For andre året på rad er faren for nedrykk overhengende når vi nå skriver oktober.

Dette har naturlig nok forplantet seg ned til reservelaget. Berg, Bergdølmo og de andre er i ferd med å gå på et prestisjenederlag av de sjeldne. Rykker 2.laget ned til tredje divisjon er det ett så kraftig skudd for deres uttalte talentutviklingsbaug at det grenser til pinlig. Det morsomme for oss er det faktum at svaret på hele greia er enkel. Hverken førstelaget eller reservelaget deres er bedre. Året klubben rykker ned til Addecco kommer nærmere og nærmere. Tikk-takk-tikk-takk. Skjer det ikke i år, så kanskje neste år? Da skal vi være der å ta i mot dem.

En start for prosjektet kommer allerede på mandag. Da skal vi gjøre vårt, sørge for at LSK`s «store talenter» neste år må spille mandagskamper på Hauerseter, Åkrene og andre eksotiske steder.

Samtidig er dette en kamp hvor vi selv befester vår opprykksplass og setter oss i en forhåpentligvis behagelig sits til de tre gjenstående kampene. Dette er også tiden for å vise at vi virkelig støtter vårt lag.

SÅ: møt opp til Romerikes stolthet aka Strømmen IF – Svina aka LSK2. Mandag 5. oktober. Strømmen Stadion. Kampstart klokken 19.30.

Share

15 tanker om “23. Serierunde: Strømmen – Svina2

  1. Å som jeg gleder meg til manda’n. Ikke ofte man sier det på en torsdag kveld. 1930 I’ll be there…..

  2. Enig! Gleder meg til mandag. Påfølgende lørdag, lørdag og lørdag. For en herlig tid å være strømmengutt!!!!!!

  3. Fløy har tatt ledelsen over Pors i 24 min! 2-1 til Fløy til pause. Som ved kampslutt endte i 2-4 og seier til Pors..

  4. Drar vi ikke 3 poeng mot @x&*¤ så blir dette mer spennende enn hjertet tåler. Taper vi er det kun 3 og 4 poeng til de neste lagene. Men vi skal kanskje ikke snakke om akkurat dette for det blir vel full pott, blir det ikke? Jeg er bare så jæ… nervøs !!!

  5. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1-0 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ADECCO ADECCO ADECCO ADECCO ADECCO ADECCO Here we come

  6. VAKKERT! gutta gjorde jobben og nå får vi ikke rota bort detta..maner alle troppene til å lage liv laga på Myhrer!! nå skal opprykket til Adecco spikres!!

    STRØMMEN IF FOPPAL!!!!!

Legg inn en kommentar