Når rykker vi opp?

heisen opp

Snakkes - nå tar vi heisen opp!

Gutta gjorde nedturperioden så kort som vi bare kunne håpe på. Tap for Pors og uavgjort mot Kåffa ble den heller korte rekken med kamper uten seier. For med 3. poeng over Vindbjart i Vennesla er det bare å sitere nettopp Vennesla`s egen storstjerne, Idol-Jorunn. «D e sinnsykt – D e sinnsykt – D e sinnsykt.»For hvem i pokker skal ta fra oss ett liv i Addecco nå?  Det vel nå mer ett spørsmål om når vi rykker opp, snarere enn om?

Mandag møter vi LSK2 hjemme på Stadion. Tradisjonen tro stiller nok LSK opp med det beste mannskapet de kan for sesongen. Men hva faen hjelper det? Om de så kommer med noe nær førstelaget sitt så er de ikke bra nok. Dette skal, og er, 3 pinner til den virkelige stoltheten på Romerike. Tønsberg har Skjetten hjemme og Pors skal ut i en vanskelig bortekampe mot Fløy. Tønsberg vinner helt sikkert og vi får dermed ikke avgjort noe denne runden.

Med det som forutsetning reiser vi til Aidsvold påfølgende lørdag for å sette spikeren i 2. divisjonskista. Uavhengig om Pors vinner eller taper sine kamper vil 3. poeng i denne kampen praktisk talt sende oss opp i bemanningsserien. Med bedre målforskjell og 6. pinner å gå på får det da ikke gått galt. Nå kommer bønda der oppe til å mobilisere for alt det er verdt i denne kampen. RB vil skrive om «lokaloppgjøret» som aldri har vært noe lokaloppgjør – Asker borte er mer ett lokaloppgjør enn denne, men skit i, vi er rause mot forstaden til Hamar på en tid som denne. Poenget er likevel at denne kampen sikkert blir heit. Vinner vi er vi oppe, tap eller uavgjort gir oss matchball igjen neste helg. Pors har nok en meget vanskelig bortekamp, mot Kåffa på Ekeberg, mens  Tønsberg har Start 2 borte. Sett av lørdag 10. oktober folkens!

Påfølgende helg kommer FK Tønsberg på besøk. FKT ligger i skrivende stund syv poeng bak og har nok tekst-tv side 237 stående på hver gang vi er i aksjon nå. De er helt avhengig av at vi snart taper, samtidig som de slår oss på Stadion, samt vinner alle andre. Det gjør de ikke. Er det ikke avgjort før denne lørdagen så blir det avgjort her. Pors har Vindbjart hjemme.

Siste serierunde reiser vi til Kristiansand for å ta oss av Start 2 på ærverdige Kristiansand Stadion. Vi føler oss trygge på at vi reiser ditt som opprykksklare, men i worst-case må vi ha poeng. Det er en situasjon vi ikke ønsker.

Etter vår mening skal dette ikke være mulig å somle bort. Hva tror du?

[poll id=»18″]

Share

9 tanker om “Når rykker vi opp?

 1. Nå vant LSK2 i går og har bare fem poeng opp til sikekr plass. De kommer antakelig med et så sterkt lag som mulig, ergo en vanskelig kamp.

  Eidsvold er et formlag om dagen og en vanskelig motstander.

  Tønsberg blir jo en cupfinale dersom ting ikke er avgjort på det tidspunktet.

  Start2 er det beste 2. laget i serien, litt uflaks med hvem som stiller fra 1. laget er de svært vriene.

  Det er altså ikke noen åpenbare seiere her. Vi tåler to tap vis-a-vis Tønsberg siden vi leder med 7. Mest sannynlig holder det også mot Pors siden vi har 11 mål å gå på. Men legger vi inn to tap må vi også legge inn negativ målscore i de kampene. Si at vi taper med to i begge og Pors vinner sine ditto med to, da har de henta 8. på oss og de trenger bare å vinne med tre mer samlet på de to kampene vi opgså vinner. Siden dette er 2. div er store seiere forekommende. Gitt kampprogrammet til Pors er store seiere dog ikke så sannsynlig. særlig siden de bare klarte 2 plussmål mot enga2 i går…

  Det betyr at vi klarer oss med 6 av 12 poeng som gjenstår. Slår vi LSK2 neste runde har vi tre matchballer… men gjør vi det ikke må vi vinne to av de tre siste, som er to borte (mot habil motstand) og Tønsberg hjemme. Dette kan fortsatt bli mer dramatisk enn vi ønsker.

 2. En god oppsummering det, sett med litt pessimistiske, men til dels realistiske øyne.

  Jeg er enig i at ingen av kampene nødvendigvis blir plankekjøring, men LSK skal bare ikke ha et godt nok lag til å matche oss nå. Nå legger jeg hodet på blokka, men nesten uansett hva de kommer med så bør de slås. Husk også at førstelaget deres har mer enn nok med å klore seg fast i Tippeligaen. Det gjør sitt til at de KANSKJE ikke risikerer alt og alle, selv mot oss? De kom forøvrig med det beste de hadde i 2. runde i cupen, uten at det skremte noen.

  Eidsvold kan, som jeg skriver bli klamt. Enig i det. Går vi på kvalitet i laget skal jo også dette være slam-dunk, men mange andre faktorer spiller inn. B.l.a. det at alle ønsker å slå topplaget. Med flere hundre (?) tilreisende strømlinger til å støtte kan dette bli dagen over alle dager håper og tror jeg.

  Tønsberg hjemme er tøff nok den. Men husk at Tønsberg har tapt mer enn de har vunnet på høsten. Vi er muligens i en posisjon der de ikke kan ta oss igjen i dette møtet. Tønsberg liker ikke Pors…

  Start 2 borte er som jeg skriver en kamp vi vel ønsker at alt er avgjort på forhånd. Minner samtidig om Nadderud på samme tid i fjor.

  Legger også til at både laget og bredden vi har i stallen nå er langt bedre enn i vårsesongen. Humøret mitt får også en liten boost av at Pors skal spille borte mot både Kåffa og Fløy. JEG tror ikke Pors får 6. poeng her. Tønsberg har også Start 2 borte. Jeg velger å ta på de
  optimistiske brillene her og si at dette fixer vi! Hører gjerne andre som er enig eller som ønsker å få meg ned på bakken igjen..

 3. Mandag fyller vi opp tribunen og kler den i rødt og grått. Når gutta entrer banen gir vi dem en skikkelig overraskelse…..klarer vi det? Eller er det familiemiddager på planen eller kanskje 20% rabatt på ICA på Findus frysevarer som forhindrer folk i å komme….. Også kan vi kanskje prøve å være på plass noen minutter før de kommer ut på banen og IKKE etter at de er blitt presentert av speaker. Mandag er vi klare. Trur på en herlig fotballkveld på stadion.

 4. Det burde være en borgerplikt på lik linje med valget for alle strømmlinger og omegn og stille på stadion på mandag minst 10 min før avspark… DETTE BLIR HERLIG

 5. Ny sang som jomer utover stadion hver gang vi møter søplelaget.

  » Hvis jeg hadde vinger som Fugger`n
  og Rasshøl så stort som sååååå
  da ville jeg fly over byèn
  og drite på LSK»

  Melodien hører dere på mandag.

 6. Jeg ser virkelig frem mot å høre melodien Birdman! Istemme skal jeg definitivt! Skal vi sette opp en tid for oppmøte for pynting MaWo?

 7. Jeg er klar. Ringer deg i morgen torsdag (kveld). Nå må vi bruke jungeltelegrafen og gjøre alt vi kan for å få samlet «alt og alle» til mandagens kamp. A-laget bør/skal få seg en opplevelse de ikke har sett maken til tidligere i år (opptimist er jeg i alefall…)

 8. Støtter den MaWo. Det er det minste vi kan gjøre for dem etter denne sinnsyke sesongen. Nå har de farta Norge rundt å spilt dritbra fottball for 150 200 tilskuere på tribunene.. så dette fortjener dem at vi trår til litt skikkelig på mandag..

Legg inn en kommentar